به گزارش میمتالز، حامد اصل روستا رئیس کمیته TC۷۴ کشور در مراسم رونمایی از پایلوت مطالعاتی تولید سیمان LC۳ در کارخانه سیمان کرمان، ضمن تقدیر از تلاش محققین وکارشناسان سیمان کرمان درخصوص فعالیتهای دانش بنیان وعلمی مؤثر بر ارتقاء سطح کمی، کیفی و تنوع محصولات سیمانی کشور، از همکاری وهمراهی مدیران این مجموعه درایجاد بستر و زیرساخت مناسب برای نوآوری تشکر کرد.
ایشان ابراز امیدواری نمود با رویکرد جدیدی که شرکتهای سیمانی وتولید کنندگان بتن درزمینه فعالیتهای تحقیقاتی، علمی و پژوهشی سیمان وبتن آغاز کرده اند به زودی شاهد آن باشیم که سیمان وبتن ارزش واقعی خود را درمقایسه با سایر مواد وملزومات صنایع عمرانی وساخت وساز پیدا کند. وی با اشاره به سطح بالای تنوع محصولات، سیمان کرمان را به عنوان برند ملی ومنطقهای درتنوع وتولید سیمانهای خاص معرفی نمود.
مهندس رحمانی مدیرعامل سیمان کرمان در خصوص آغاز بکار پروژه تولید سیمان LC۳ درسیمان کرمان عنوان داشت: پس از آنکه به لطف پروردگار موفق به تاسیس مرکز تحقیقات بتن سیمان کرمان شدیم، این مرکز توانست حلقه ارتباطی موثر وموفقی بین کارخانجات سیمان، تولیدکنندگان بتن وصنایع سیمان بر وهمچنین مجاری علمی، پژوهشی ودانشگاهی را ایجاد کند.
این مرکز بخشی از توان خود را در زمینه تولید سیمانهای سبز، همسو با معیارهای زیست محیطی ضمن افزایش سطح مقاومت و تمرکز بر دوام بتن وتوجه به صرفه اقتصادی آن نموده است که از آن جمله میتوان به سیمان سربارهای سیلیکو منگنز وسیمان LC۳ اشاره کرد.
ایشان با اشاره به این نکته که درحال حاضر سیمان LC۳ در کمتر از ۵۰ کارخانه در دنیا تولید میشود ابراز امیدواری کرد با تکمیل فاز مطالعاتی بتوانیم بزودی دانش تولید آن را در اختیار بقیه شرکتهای تولید سیمان کشور قرار دهیم.
وی افزود: مرکز تحقیقات سیمان کرمان با داشتن متخصصین وکارشناسان باتجربه وبادانش درکنار آخرین تجهیزات مدرن خود، آمادگی هرنوع همکاری با کلیه متقاضیان و صنایع سیمانی کشور را دارد.
همچنین مهندس رضا فرازمند مدیر کنترل کیفی وآزمایشگاه سیمان کرمان نیز دراین خصوص اظهار داشت: سیمان LC۳ نوعی سیمان سه جزئی جدید است که طبق تحقیقات انجام شده در مجموعه پیشرفته آزمایشگاهی سیمان کرمان، خاصیت پوزولانی رس کلسینه شده و پودر سنگ آهک در نسبت خاصی منجر به هم افزایی واکنشهای شیمیایی – فیزیکی و عملکرد بهتر این سیمان در مقایسه با سیمان پرتلند میشود.
از سایر مزایای LC۳ میتوان به کاهش مصرف کلینکر، کاهش ۳۰ تا ۴۰ درصدی تولید CO۲، افزایش مقاومت در برابر حملات قلیایی – سیلسی و افزایش دوام بتن اشاره کرد.
در حال حاضر امکان سنجی تولید این سیمان در مرکز تحقیقات سیمان کرمان در حال طی کردن مراحل آزمایشگاهی میباشد، امید است در آیندهای نزدیک شاهد تولید این سیمان برای اولین بار در کشور در گروه صنایع سیمان کرمان باشیم.
منبع: سیمان خبر