تاریخ: ۰۵ مرداد ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۵:۲۱
بازدید: ۳۶۴
کد خبر: ۲۲۰۲۸۲
سرویس خبر : مسکن و ساختمان

احداث ساختمان ۱۲طبقه در ۴ ماه با اجرای طرح ملی صنعتی‌سازی مسکن

احداث ساختمان ۱۲طبقه در ۴ ماه با اجرای طرح ملی صنعتی‌سازی مسکن
‌می‌متالز - معاون مهندسی وزارت دفاع با اشاره به افتتاح پروژه ملی طرح صنعتی‌سازی ساختمان گفت: سرعت اجرا در کشور ما حدود ۳۶ ماه برای یک پروژه ۱۲طبقه است در حالی که در این طرح صنعتی قرار است برای مرحله اول ۶ ماه و در مرحله دوم ۴ ماه برای این کار زمان صرف کنیم.

به گزارش می‌متالز، معاون مهندسی وزارت دفاع با اشاره به افتتاح پروژه ملی طرح صنعتی‌سازی ساختمان گفت: سرعت اجرا در کشور ما حدود ۳۶ ماه برای یک پروژه ۱۲ طبقه است در حالی که در این طرح صنعتی قرار است برای مرحله اول ۶ ماه و در مرحله دوم ۴ ماه برای این کار زمان صرف کنیم.

علی اکبر سلیمانی در استودیوی پخش خبر ۲۱ شبکه اول سیما افزود: امروز، روز تحریم‌شکنی صنعت ساختمان است، یکی از مشکلات ما در صنعت ساختمان، دوام و کیفیت اجراست و دوام ساختمان‌های ما متأسفانه ۲۵ تا ۳۰ سال است در حالی که دوام ساختمان در دنیا بالای ۱۰۰ سال می‌باشد.

وی گفت: سرعت اجرا در کشور ما حدود ۳۶ ماه برای یک پروژه ۱۲ طبقه است در حالی که در این طرح صنعتی قرار است برای مرحله اول ۶ ماه و در مرحله دوم ۴ ماه برای یک ساختمان ۱۲ طبقه زمان صرف کنیم.

سلیمانی تصریح کرد: این طرح را از کشور دیگری نخریده‌ایم بلکه ما چهار یا پنجمین کشوری هستیم که توانسته‌ایم این پروژه و فرآیند تولید آن را طراحی کنیم و حتی طراحی ماشین‌آلات را هم خودمان انجام دادیم و مرحله ساخت را هم خودمان به انجام رساندیم.

او اضافه کرد: وقتی سرمایه‌گذار ما در این‌همه تلاطم قیمت تجهیزات و بازار، ۳ سال معطل یک ساختمان می‌شود با ریسک زیادی مواجه خواهد بود، اما وقتی برگشت سرمایه آن به کمتر از ۶ ماه برسد، می‌تواند در عرض ۳ سال حدود ۵ تا ۶ بار سرمایه در گردش و همین طور ساختمان داشته باشد و این روند سبب ارزان شدن مسکن خواهد شد.

او ادامه داد: در زمان حاضر افتخار ما به این است که ۴ یا پنجمین کشور طراحی‌کننده این صنعت هستیم و تحریم این صنعت را شکسته‌ایم و الآن می‌توانیم انواع مختلف کارخانه تولیدی این صنعت را در جای دیگر هم بنا کنیم.

سلیمانی تصریح کرد: اولین کارخانه‌ای که به‌منظور بهره‌برداری از صنعت ساختمان احداث کرده‌ایم دارای ظرفیت کاری روزانه ۶ هزار واحد است که تا ۱۸ هزار واحد قابل افزایش است.

او گفت: به کشوری تبدیل شده‌ایم که در حوزه صنعت ساختمان دیگر نیازی به کشور‌های دیگری نداریم؛ مواد اولیه، طراحی و ساخت ماشین‌های ما داخلی است پس این پروژه تحریم‌پذیر نیست. ما قابلیت طراحی در هر ظرفیتی برای هر ارگان و شرکت و مجموعه‌ای در کشور را داریم.

سلیمانی افزود: اگر قرار باشد مشکل کمبود مسکن در کشور حل شود راه نجات ما انبوه‌سازی و افزایش دوام ساختمان‌ها است و این طرح می‌تواند دغدغه‌های ساختمانی کشور را رفع کند.

او ادامه داد: از آنجا که دخالت دست در این پروژه بسیار کم است و از پیش‌ساختگی بیشتری استفاده می‌شود بنابراین کیفیت ساخت با همه دستورالعمل‌ها سازگار خواهد بود.

بحث انتقال انرژی در دیوار‌ها و سقف و کف که یکی از معضلات ساختمان‌سازی محسوب می‌شود در این طرح برای آن راه‌حل‌هایی دیده شده است.

او ادامه داد: در مناطق سیل‌خیز هیچ ساختمانی نمی‌توانیم بسازیم، اما در مورد استحکام در مقابل زلزله با بهره‌گیری از این طرح، مقاومت ساختمان‌ها در برابر زلزله بالاتر خواهد رفت و اقلیم گرم و سرد برای اجرای این طرح تفاوتی نخواهد داشت.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده