به گزارش میمتالز، هادی ساداتی اظهار کرد: متاسفانه افزایش قیمت سیمان مدتی در روند فعالیت کارگرانساختمانی اختلال ایجاد کرد و باعث توقف پروژهها شد؛ در حال حاضر نیز بسیاری از کارگران ساختمانی بیکارند و افزایش قیمت مصالح ساختمانی از جمله سیمان بر فعالیت آنها تاثیرگذار بوده است.
وی با بیان اینکه در بالا رفتن قیمت مصالح ساختمانی کسی حاضر به پیگیری نیست و با ضعف نظارت نهادها و دستگاههای نظارتی روبه رو هستیم، گفت: سال گذشته قیمتی که در مورد سیمان توافق کرده بودند ۳۳ هزار تومان بود و قیمتی بود که زیرنظر سازمان حمایت تعیین شده بود، ولی امسال به پاکتی ۸۵ هزار تومان رسید و دست آخر هم قیمت را به ۹۰ هزار تومان و حتی ۱۵۰ هزار تومان رساندند و بازار را به هم ریختند.
ساداتی درباره تاثیر قطعی برق بر فعالیت کارخانههای سیمان گفت: ماینرها و قطعی برق ربطی به این مسأله ندارد، چطور ممکن است به یکباره همه کارخانهها با هم در تولید سیمان دچار مشکل شوند آن هم در شرایطی که قطعی برق در ساعات خاصی اتفاق میافتد؟ لذا این مساله که ماینرها دلیل افزایش قیمت سیمان شدهاند را قبول ندارم و معتقدم برخی شرکتهای سیمان با هم لابی و تعطیل میکنند تا قیمتها را بالا بکشند و بازار را متشنج کنند.
وی ادامه داد:متاسفانه در جریان افزایش قیمت مصالح ساختمانی به ویژه سیمان هیچ کسی اعتراض نمیکند و حرفی نمیزند که دلیل بالا رفتن قیمتها چیست و پیگیری نمیکند که چرا قیمت مصالح بیرویه بالا میرود و سازمانهای نظارتی که نیازی به بردن نامشان نیست حتی شورای عالی نظارت وزارت صمت همه تسلیم این جریان میشوند.
نایب رئیس کانون عالی انجمنهای صنفی کارگران ساختمانی با بیان اینکه افزایش بی رویه قیمت مصالح ساختمانی بر ساخت و سازها و فعالیت کارگران ساختمانی تأثیرگذار است، اظهار کرد: در حال حاضر شرایط هنوز مطلوب نیست و در توزیع سیمان مشکل داریم. مصالح و سیمان به دست ما نمیرسد که کارگران ساختمانی بتوانند مشغول کار باشند و پروژههای ساختمانی از این وضعیت متاثر هستند.
وی گفت: مصالحی مثل سیمان و فولاد و میلگرد به گونهای نیست که از قبل بشود آنها را ذخیره کرد و باید مرحله به مرحله تامین کرد، چون پروژههای ساختمانی این امکان را ندارند که یکجا خرید کنند و آن را مرحلهای تامین میکنند لذا این مسأله پروژههایی هم که میخواهد به تازگی شروع شود متوقف و عده زیادی از کارگران ساختمانی را بیکار میکند.