به گزارش میمتالز، "مهدی حسینی نژاد" شامگاه ۱۳ شهریورماه در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان با اشاره به برنامه ریزی استان برای رسیدن به شاخصهای اقتصادی در سال جاری اظهار کرد: در حال حاضر سهم بخشهای کشاورزی ۱۶ درصد، معدن ۱۹ و صنعت ۲۱ درصد در جی دی پی استان است که با برنامه ریزی تطابق دارد.
وی با اشاره به رشد ۱۵۹ درصدی در سرمایه گذاری حوزه صنعت در شمال استان کرمان افزود: ۱۲.۷ درصد رشد در صدور پروانه بهره برداری معادن شمال و ۳۳ درصد در جنوب استان را شاهد هستیم.
حسینی نژاد با اشاره به اینکه اشتغال در حوزه صنعت، معدن و تجارت در استان کرمان از سال ۹۷ میزان ۱۳ درصد رشد داشته، تصریح کرد: مجموع ذخایر قطعی مواد معدنی استان کرمان ۵.۸ میلیارد تن تعیین شده که ۸۳.۵ درصد این ذخایر مروبوط به مس، آهن، زغالسنگ و کرومیت است.
رییس سازمان صمت استان کرمان بیان کرد: بیش از ۳۰ درصد فعالیتهای فولادی در کشور تا پایان سال ۱۴۰۴ در استان کرمان خواهد بود و پروژههای بالای ۲۰۰ هزار میلیارد تومان در این حوزه در استان بهره برداری شده است.
وی با اشاره به اینکه استان کرمان رتبه اول تولید مس کاتد در کشور را دارد، بیان کرد: برق مصرفی صنایع بزرگ استان در سال گذشته ۲۸ درصد نسبت به سال ۹۸ رشد داشته است.
به گفته حسینی نژاد، نبود زیرساخت متناسب با توسعه صنعتی، معدنی و کشاورزی در افقهای پیش رو، نبود منابع مالی در دسترس و کافی، مشکلات فضای کسب و کار از جمله قوانین مزاحم و مشکلات مربوط به صدور مجوزها از جمله چالشهای حوزه صعت، معدن و تجارت در استان کرمان است.
"جعفر رودری" رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان نیز در این جلسه اظهار کرد: در سرفصل پروژههای اقتصاد مقاومتی از جمله جهش تولید، نیپا و پیشنهادی دستگاهها ۲۲۴ پروژه داریم که با احتساب پروژههای ۲۲ شهرستان به جز جیرفت) و معینهای توسعه ۶۴۳ پروژه به تصویب ستاد اقتصاد مقاومتی رسیده است.
وی تاکید مجدد بر لزوم پیگیری برش استانی پروژههای ملی توسط دستگاههای اجرایی افزود: درخواست داریم پروژههای اقتصاد مقاومتی شهرستان جیرفت هر چه زودتر تعیین تکلیف شود.
رودری تصریح کرد: پروژههای جهش تولید ماهیانه از تهران رصد میشود و مورد تاکید ستاد است و در جلسه قبل ۱۴ پروژه تسهیلاتی داشتیم که قرارداد چند مورد از جمله کارخانه استحصال دارو از مواد مخدر منعقد شده است.
منبع: ایسنا