تاریخ: ۱۴ شهريور ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۶:۵۱
بازدید: ۲۴۹
کد خبر: ۲۲۶۳۶۸
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
مدیر عامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو:

امیدوار به تغییر رویکرد وزارت نیرو هستیم/ وزارت نیرو باید برای عدم قطعی برق تضمین بدهد

امیدوار به تغییر رویکرد وزارت نیرو هستیم/ وزارت نیرو باید برای عدم قطعی برق تضمین بدهد
‌می‌متالز - مدیر عامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در پنل تخصصی سرمایه گذاری صنایع معدنی و فولادی در صنعت برق (چشم انداز، موانع و راهکارها) در سمینار تخصصی چالش برق در زنجیره فولاد گفت: امیدواریم وزارت نیرو در دولت جدید رویکرد جدیدی در پیش بگیرد و صنایع فولادی را برای سرمایه گذاری برای تولید برق و احداث نیروگاه تشویق کند.

به گزارش می‌متالز، ناصر تقی زاده در این پنل تخصصی که در سمینار تخصصی چالش برق در زنجیره فولاد برگزار شده گفت: شرکت معدنی و صنعتی چادرملو برای نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی سرمایه گذاری کرده است، اما اکنون به دلیل قوانین وزارت نیرو فعالیت مجموعه متوقف شده است.

به گفته وی، چادرملو قصد دارد که عملیات اورهال برای نیروگاه خود انجام دهد، اما وزارت نیرو این کار را مستلزم جریمه کرده؛ چراکه هزینه اورهال بسیار بالاست، با این حال شرکت چادرملو حاضر است این هزینه را پرداخت کند، اما در مقابل وزارت نیرو به ما تضمین عدم قطعی برق را بدهد.

تقی زاده با بیان اینکه برای ادامه فعالیت نیازمند ارز هستیم و باید آن را تامین کنیم در ادامه گفت: یکی دیگر از مباحث در خصوص استفاده از انرژی‌های تجدید پذیر است که بازهم برای تولید آن برای ما محدودیت گذاشته اند و تنها اجازه تولید ۱۰ مگاوات را داده اند.

به گفته وی، چادرملو به عنوان یک سرمایه گذار در حوزه صنعت و تولید برق است و باید مورد تشویق قرار گیرد. این درحالی است که سوء مدیریت در این زمینه وجود دارد. چرا که برای ساعت‌های مصرف برق هم می‌بینیم با وجود اینکه از ۱۰ شب تا ۸ صبح پیک مصرف برق نداریم اجازه فعالیت داده نمی‌شود.

وی با بیان اینکه اکنون تنها به صنایع فولادی فشار وارد شده و اجاره فعالیت شبانه به آن‌ها داده نمی‌شود گفت: در حال حاضر چادرملو برای مصارف آینده و طرح‌های توسعه‌ای خود برق تولید می‌کند که با مشکلات بسیاری از طرف وزارت نیرو مواجه شده، حال اگر نیروگاه جدید نیز ساخته شود چه تضمینی وجود دارد که به دلیل کمبود برق در منطقه مجددا جلوی استفاده از این برق برای چادرملو گرفته نشود؟

مدیرعامل چادرملو افزود: برای تامین گاز مورد نیاز صنایع فولادی باید دولت آن را برای ما تامین کند.

به گفته وی، باید در صنعت برق سرمایه گذاری اقتصادی انجام شود.

وی گفت: اکنون ۵۰۰ مگاوات برق در نیروگاه چادرملو تولید می‌شود و در دیگر شهر‌ها همچون ارفع هم نیروگاه وجود دارد که متعلق به چادرملوست؛ در صورتی که که تنها صنایع فولادی فعالیتشان متوقف شده که تامین کننده نیاز بسیاری از صنایع است.

تقی زاده گفت: در حال حاضر برق ۱۰ واحد فولادی پر مصرف قطع شده که دور از انصاف است و همچنین تشویقی برای سرمایه گذاری وجود ندارد.

به عقیده مدیرعامل چادرملو، بزرگترین سد مقررات وزارت نیروست که تا ۵ سال آینده هم این مشکلات حل نمی‌شود؛ بنابراین تامین برق صنایع جز با تشویق انجام نمیشود و ما امیدواریم آقای محرابیان روند خوبی برای تعامل با صنایع در پیش بگیرد.

منبع: پایگاه خبری – تحلیلی ایراسین

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده