به گزارش میمتالز، بانک مشترک ایران و ونزوئلا در گزارشی اعلام کرد: این بانک، تنها بانک در بین بیش از ۳۰ بانک و موسسه اعتباری است که سهامدار خارجی دارد و در ایران به ثبت رسیده است.
اطلاعات موسسه آموزش عالی بانکداری درباره عملکرد مالی بانک ایران و ونزوئلا در سال ۹۹:
۱. بانک ایران و ونزوئلا با نسبت کفایت سرمایه ۳۸ درصدی، بالاترین نسبت کفایت سرمایه بین بانکهای داخلی را دارد.
۲. بانک مشترک ایران و ونزوئلا در سال ۹۹ با کسب بازده دارایی ۱۹ درصدی، بیشترین بازده دارایی را در بین بانکها بدست آورد و از نظر بازده سرمایه ثبت شده هم با کسب بازده ۱۴۴ درصدی، بعـد از بانک پاسارگاد در جایگاه دوم در بین بانکها قرار گرفت. سود خالص بانک در سال ۹۹ معادل ۸۱۵ میلیارد تومان بود.
۳. تنها بانک در بین بانکها و موسات اعتباری غیردولتی است که سرمایه ارزی دارد. مبلغ سرمایه پرداخت شده این بانک ۲۰۰ میلیون دلار است. سرمایه سهامدار اصلی یعنی بانک توسعه صادرات هم ارزی است.
۴. تنها بانکی است که علاوه بر افراد ایرانی، افراد خارجی (ونزوئلایی) در ترکیب هیات مدیره آن حضور دارنـد.
۵. بانک همه مجوزهای بانک مرکزی اعم از ارزی و ریالی را بطور کامل دارد و بنابراین تنوع خدمات قابل ارائه با بانکهای بزرگ، هیچ گونه تفاوتی ندارد.
۶. حوزه فعالیت این بانک صرفا به ونزوئلا محدود نمیشود و شرکتهای داخلی هم میتوانند از تسهیلات و خدمات ارزی و ریالی این بانک استفاده کنند. شاید بتوان از این نظر، بانک خاورمیانه را در بین بانکهای غیردولتی، شبیهترین به بانک مشترک ایران و ونزوئلا دانست. چون بخش عمده فعالیت آن را بانکداری شرکتی به خود اختصاص داده است.
۷. از نظر ارزش داراییها با مجمـوع ۴.۳ هزار میلیارد ریال دارایـی، کوچکتریـن بانک و از نظر مبلغ سرمایه در ردیف بانکهایی مثل خاورمیانه، گردشگری، سامان، کارآفرین و ایران زمین قرار دارد.
۸. تعداد کارمندان این بانک کمتر از ۱۰۰ نفر است و از این نظر در بین بانکها کمترین تعداد نیروی انسانی را دارد. در برنامههای توسعهای بانک، توسعه بانکداری دیجیتال به چشم میخورد؛ لذا به نظر میرسد این بانک برنامهای برای توسعه فیزیکی شعب ندارد.
۹. بانک دارای همراه بانک و اینترنت بانک است و به مشتریان انواع خدمات الکترونیک را ارائه میدهد.
۱۰. تنها بانک داخلی است که فقط یک شعبه دارد که در تهران، خیابان خالد اسلامبولی واقع است.
منبع: بورس پرس