تاریخ: ۲۷ شهريور ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۱:۵۷
بازدید: ۵۱۲
کد خبر: ۲۲۸۱۸۷
سرویس خبر : خودرو و قطعه سازی
نماینده مجلس خبر داد:

مخالفت مجمع تشخیص مصلحت با اصلاحیه طرح واردات خودرو

مخالفت مجمع تشخیص مصلحت با اصلاحیه طرح واردات خودرو
می متالز - عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از مخالفت مجمع تشخیص مصلحت نظام با اصلاحیه طرح واردات خودرو خبر داد و گفت: شورای نگهبان هم با آن مخالفت خواهد کرد.

به گزارش می‌متالز، مصطفی میرسلیم در راستای بررسی ایرادات شورای نگهبان به طرح ساماندهی صنعت خودرو گفت: هفته گذشته جلسه‌ای در مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار و با اصلاحیه طرح واردات خودرو مخالفت شد.

وی افزود: بر اساس این اصلاحیه، حتی واردات خودرو‌های معمولی گازسوز هم آزاد شده است. در حالی که باید سیاست‌های تقویت تولید همچون تولید خودروی هیبریدی را اجرا و از آن پشتیبانی کرد که اشتغال زایی هم به دنبال دارد.

این نماینده مجلس ادامه داد: با تصویب این اصلاحیه، تولید و بررسی‌های تحقیقاتی لطمه خورده و جوانان فعال در این حوزه دلسرد می‌شوند و در شورای نگهبان هم با این موضوع مخالفت خواهد شد.

میر سلیم گفت: در این جلسه مقرر شد، سقف تعداد خودرو‌های مجاز وارداتی هر شش ماه یک بار توسط شورای رقابت تعیین شود.

منبع: بورس پرس

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم