تاریخ: ۰۴ مهر ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۸:۲۱
بازدید: ۳۲۸
کد خبر: ۲۲۹۳۷۶
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

صادرات از مرز شلمچه متوقف نشده است

صادرات از مرز شلمچه متوقف نشده است
‌می‌متالز - خوزستان فرماندار خرمشهر گفت: صادرات از مرز شلمچه متوقف نشده و بدون هیج مشکلی در حال انجام است.

به گزارش می‌متالز، محمد حیدری با اشاره به تجمع مردم در مرز شلمچه اظهار داشت: شاهد حضور مردم در مرز شلمچه هستیم، اما این مرز برای تردد مسافری بسته است و امکان تردد به کشور عراق برای مسافران وجود ندارد.

وی افزود: با وجود بسته بودن مرز بر روی مسافران، صادرات بدون هیچ وقفه‌ای از مرز شلمچه در حال انجام است.

فرماندار خرمشهر با بیان اینکه روند صادرات کالا از مرز شلمچه متوقف نشده و بدون هیچ مشکلی در حال انجام است، گفت: بسته بودن مرز مسافری، ارتباطی به روند صادرات ندارد و روزانه حدود ۱۷۰ دستگاه کامیون از مرز شلمچه وارد خاک عراق می‌شوند.

منبع: پایگاه خبری تحلیلی تجارت بین الملل (اگزیم نیوز)

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم