تاریخ: ۰۵ آذر ۱۳۹۷ ، ساعت ۱۸:۱۳
بازدید: ۱۲۰
کد خبر: ۲۳۳۷۷
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی
یک شرکت تحقیقاتی پیش بینی کرد؛

افزایش تولید جهانی طلا در چهار سال آینده

می متالز - طبق یک تحقیقات جدید، تولید طلا با بالا رفتن اندک قیمت این فلز و توان مالی قوی‌تر شرکت‌های معدنی، در فاصله سال ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۲ رشد خواهد کرد.
افزایش تولید جهانی طلا در چهار سال آینده

به گزارش می متالز، شرکت تحقیقات بازار "فیتچ سولوشنز" در گزارشی پیش‌بینی کرد تولید جهانی طلا از ۱۰۴ میلیون اونس در سال ۲۰۱۸ به ۱۱۵ میلیون اونس تا سال ۲۰۲۲ رشد می‌کند و میانگین رشد تولید سالانه ۲.۶ درصد خواهد بود و قیمت هر اونس به ۱۲۷۵ دلار در سال ۲۰۱۸ و ۱۴۰۰ دلار تا سال ۲۰۲۲ بالغ می‌شود.

روسیه با رشد چهار درصدی تولید در سال ۲۰۱۸ در مقایسه با نرخ ۰.۸ درصد در سال میلادی گذشته، در روند رشد تولید طلا پیشرو خواهد بود.

فیتچ اعلام کرد تولید روسیه در بلندمدت رشد خواهد کرد زیرا ۱۹ پروژه قرار است راه اندازی شوند. یکی از این پروژه‌ها، ناتالکای شرکت پولیوس گلد است که تا پایان سال با ظرفیت تولید ۴۲۰ تا ۴۷۰ هزار اونس در سال، به طور کامل عملیاتی می‌شود.همچنین پیش‌بینی می‌شود تولید آمریکا رشد مستمری خواهد داشت و از هشت میلیون اونس در سال ۲۰۱۸ به ۸.۶ میلیون اونس در سال ۲۰۲۲ افزایش پیدا می‌کند.

طبق این تحقیقات، عامل رشد تولید طلا، بهبود قیمت‌ها و پروژه‌های جدید و قدیمی خواهد بود و معدنکاران کوچک در این زمینه پیشتاز خواهند بود.

بر اساس گزارش ماینینگ، تولید چین در یک دهه آینده به دلیل کاهش عیار سنگ‌های معدنی، استانداردهای محیط زیستی سخت گیرانه و تمرکز معدنکاران روی دارایی‌های کم هزینه، کاهش پیدا خواهد کرد.

با وجود این حقیقت که تولید طلای چین در سال ۲۰۱۷ بر مبنای سالانه هشت درصد کاهش یافت و به ۱۴.۸ میلیون اونس رسید اما انتظار می‌رود این کشور بزرگترین تولیدکننده سنگ معدنی طلای جهان بماند.

عناوین برگزیده
واگذاری ۱۷۲ هکتار از اراضی ملی جهت ساخت نیروگاه خورشیدی و تجدیدپذیر به ایرالکو و بهره‌برداری از فاز نخست پروژه ۸۰ مگاواتی مولد اضطراری شرکت آلومینیوم ایران
با حضور سهامداران عمده و اعضای هیات مدیره ایرالکو، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی، مدیر امور اراضی استان مرکزی و مدیرعامل شرکت سهامی برق منطقه‌ای باختر انجام شد؛

واگذاری ۱۷۲ هکتار از اراضی ملی جهت ساخت نیروگاه خورشیدی و تجدیدپذیر به ایرالکو و بهره‌برداری از فاز نخست پروژه ۸۰ مگاواتی مولد اضطراری شرکت آلومینیوم ایران