به گزارش میمتالز، فعالیتهای تولیدی در ایالات متحده طی ماه اکتبر کاهش یافت و همه بخشهای صنعت این کشور از طولانی شدن بیسابقه فرایند تولید بهعلت کمبود مواد اولیه خبر دادند.
این امر نشان میدهد که مشکلات زنجیرههای تأمین همچنان فعالیتهای اقتصادی آمریکا را در اوایل سهماهه چهارم ۲۰۲۱ محدود کرده است.
نظرسنجی مؤسسه مدیریت عرضه (ISM) که روز دوشنبه منتشر شد، به تعدیل تقاضا در بحبوحه افزایش قیمتها اشاره کرد، بهطوری که میزان سفارشهای جدید به پایینترین حد در ۱۶ ماه گذشته رسید، با این حال، تقاضا همچنان قوی است چرا که موجودیهای خردهفروشی کماکان رو به کاهش است و روند تولید باید ادامه یابد.
در گزارش این مؤسسه آمده است: شرکتها و تأمینکنندگان همچنان با تعداد بیسابقهای از موانع برای پاسخگویی به تقاضای فزاینده دست و پنجه نرم میکنند.
دولت آمریکا هفته گذشته گزارش داد که بهدلیل کمبودهای گسترده مرتبط با همهگیری کرونا، اقتصاد این کشور در سهماهه سوم با کمترین سرعت در بیش از یک سال گذشته رشد کرد.
رایان سویت، اقتصاددان ارشد در مؤسسه تحلیلی مودی در وستچستر، گفت: فشار در زنجیرههای تأمین ایالات متحده کاهش نمییابد و خطر نزولی شدن نمودار تولید ناخالص داخلی در کوتاهمدت و همچنین خطر صعودی شدن نرخ تورم را ایجاد میکند.
شاخص ملی فعالیت کارخانهها ISM از ۶۱.۱ در ماه سپتامبر به ۶۰.۸ در ماه گذشته کاهش یافت. خوانش بالای ۵۰ نشاندهنده افزایش تولید که ۱۲ درصد از اقتصاد ایالات متحده را تشکیل میدهد، میباشد.
بر اساس این گزارش، اقتصاددانان شرکتکننده در نظرسنجی رویترز پیشبینی کرده بودند که این شاخص به ۶۰.۵ کاهش خواهد یافت.
مؤسسه ISM گزارش داد که ۲۶ کالا در ماه اکتبر کمبود عرضه داشتند که برخی از آنها بهمدت ۱۳ ماه متوالی کمبود را تجربه کردند، این در حالی بود که تعداد این کالاها در ماه سپتامبر ۲۴ مورد بود.
بر اساس این گزارش، اقتصاد آمریکا با کمبود مواد اولیه در همه صنایع دست و پنجه نرم میکند چرا که زنجیرههای تأمین جهانی همچنان مسدود هستند. محدودیتهای عرضه با موج جدید کرونای دلتا در تابستان، بهویژه در جنوب شرقی آسیا، بدتر شد. ازدحام در بنادر چین و ایالات متحده نیز باعث تأخیر در ارسال مواد اولیه برای کارخانهها و خردهفروشان شده است.
منبع: خبرگزاری تسنیم