به گزارش میمتالز، اداره آمار کمیسیون اروپا (یورواستات) با انتشار گزارشی اعلام کرد که بیشتر مصرف نهایی انرژی در بخش مسکونی اتحادیه اروپا بر پایه گاز طبیعی (۳۲.۱ درصد) و برق (۲۴.۷ درصد) صورت میگیرد. انرژیهای تجدیدپذیر نیز ۲۰.۱ درصد در مصرف انرژی خانوارها سهم دارد و ۱۱.۸ درصد انرژی مصرفی بخش مسکونی در کشورهای عضو اتحادیه اروپا نیز به فرآوردههای نفتی متکی است. البته هنوز سوخت جامد (زغال سنگ) سهم ۲.۸ درصدی را در مصرف انرژی بخش مسکونی در اتحادیه اروپا دارد و ۸.۵ درصد باقیمانده نیز سهم سایر منابع انرژی است.
بر پایه این گزارش، خانوارهای ساکن در ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا ۶۳.۶ درصد از انرژی مصرفی خود را صرف گرمایش منازل خود میکنند و ۱۴.۸ درصد آن نیز صرف تامین آب گرم میشود. سهم تامین روشنایی و لوازم خانگی و نیز پخت و پز نیز به ترتیب ۱۴.۱ و ۶.۱ درصد است.
خانوارهای ساکن در کشورهای اتحادیه اروپا ۶۳.۶ درصد از انرژی مصرفی خود را صرف تامین گرمایش خانههای خود میکنند و به طور متوسط ۸ درصد جمعیت این اتحادیه از تامین گرمای کافی خانههای خود ناتوان هستند. اداره آمار کمیسیون اروپا (یورواستات) با انتشار گزارشی اعلام کرد که بیشتر مصرف نهایی انرژی در بخش مسکونی اتحادیه اروپا بر پایه گاز طبیعی (۳۲.۱ درصد) و برق (۲۴.۷ درصد) صورت میگیرد. انرژیهای تجدیدپذیر نیز ۲۰.۱ درصد در مصرف انرژی خانوارها سهم دارد و ۱۱.۸ درصد انرژی مصرفی بخش مسکونی در کشورهای عضو اتحادیه اروپا نیز به فرآوردههای نفتی متکی است. البته هنوز سوخت جامد (زغال سنگ) سهم ۲.۸ درصدی را در مصرف انرژی بخش مسکونی در اتحادیه اروپا دارد و ۸.۵ درصد باقیمانده نیز سهم سایر منابع انرژی است. بر پایه این گزارش، خانوارهای ساکن در ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا ۶۳.۶ درصد از انرژی مصرفی خود را صرف گرمایش منازل خود میکنند و ۱۴.۸ درصد آن نیز صرف تامین آب گرم میشود. سهم تامین روشنایی و لوازم خانگی و نیز پخت و پز نیز به ترتیب ۱۴.۱ و ۶.۱ درصد است.
البته محمد رضا جولایی، مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران با اشاره به افزایش ۱۰۰ درصدی مصرف گاز با ورود اولین موج سرما به این کشور، بدون اعلام سرانه مصرف انرژی ایرانیان گفته است: «مصرف انرژی در ایران در مقایسه با مصرف انرژی در اروپا ۳ برابر بیشتر است و تراز انرژی تفاوت چشمگیری دارد. این در شرایطی است که در کشورهای دیگر مصرف گاز با ایجاد ارزشافزوده همراه است.»
در همین حال، یورواستات نتایج یک نظرسنجی در سراسر اتحادیه اروپا را منتشر کرده که نشان میدهد که ۸ درصد از جمعیت اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۰ از گرم نگاه داشتن کافی منازل مسکونی خود ناتوان بودهاند. خانوارهای ساکن در کشورهای اتحادیه اروپا ۶۳.۶ درصد از انرژی مصرفی خود را صرف تامین گرمایش خانههای خود میکنند و به طور متوسط ۸ درصد جمعیت این اتحادیه از تامین گرمای کافی خانههای خود ناتوان هستند.
اداره آمار کمیسیون اروپا (یورواستات) با انتشار گزارشی اعلام کرد که بیشتر مصرف نهایی انرژی در بخش مسکونی اتحادیه اروپا بر پایه گاز طبیعی (۳۲.۱ درصد) و برق (۲۴.۷ درصد) صورت میگیرد. انرژیهای تجدیدپذیر نیز ۲۰.۱ درصد در مصرف انرژی خانوارها سهم دارد و ۱۱.۸ درصد انرژی مصرفی بخش مسکونی در کشورهای عضو اتحادیه اروپا نیز به فرآوردههای نفتی متکی است. البته هنوز سوخت جامد (زغال سنگ) سهم ۲.۸ درصدی را در مصرف انرژی بخش مسکونی در اتحادیه اروپا دارد و ۸.۵ درصد باقیمانده نیز سهم سایر منابع انرژی است. بر پایه این گزارش، خانوارهای ساکن در ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا ۶۳.۶ درصد از انرژی مصرفی خود را صرف گرمایش منازل خود میکنند و ۱۴.۸ درصد آن نیز صرف تامین آب گرم میشود. سهم تامین روشنایی و لوازم خانگی و نیز پخت و پز نیز به ترتیب ۱۴.۱ و ۶.۱ درصد است.
البته محمد رضا جولایی، مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران با اشاره به افزایش ۱۰۰ درصدی مصرف گاز با ورود اولین موج سرما به این کشور، بدون اعلام سرانه مصرف انرژی ایرانیان گفته است: «مصرف انرژی در ایران در مقایسه با مصرف انرژی در اروپا ۳ برابر بیشتر است و تراز انرژی تفاوت چشمگیری دارد. این در شرایطی است که در کشورهای دیگر مصرف گاز با ایجاد ارزشافزوده همراه است.»
در همین حال، یورواستات نتایج یک نظرسنجی در سراسر اتحادیه اروپا را منتشر کرده که نشان میدهد که ۸ درصد از جمعیت اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۰ از گرم نگاه داشتن کافی منازل مسکونی خود ناتوان بودهاند. بر پایه این نظرسنجی، ۲۷ درصد مردم بلغارستان قادر به گرم نگاه داشتن کافی منازل خود نبودهاند که بالاترین نرخ در میان کشورهای عضو اتحادیه اروپا به شمار میرود. پس از بلغارستان، لیتوانی (۲۳ درصد)، قبرس (۲۱ درصد) و پرتغال و یونان (هر دو با ۱۷ درصد) بیشترین نرخ را در اختیار دارند. در مقابل، پایینترین نرخ جمعیت ناتوان در گرم نگاه داشتن خانههای خود در سال ۲۰۲۰ در کشور اتریش با ۱.۵ درصد ثبت شده است.
منبع: ایران پترونت