به گزارش میمتالز، این شرکت در آبان ماه به میزان ۵۰ هزار تن محصول به مبلغ ۷۵۵ میلیارد تومان در بورس کالا ثبت کرده است. فولاد هرمزگان هر ماه ۱۲۰ تا ۱۴۰ هزار تن تولید دارد. این شرکت در حال حاضر رقم قابل توجه ۱،۴۲۵ میلیارد تومانی و به عبارتی ۹۳هزار تنی را به صورت سلف به فروش رسانده است. با توجه به اینکه اعداد ذکر شده بر حسب تاریخ تحویل محاسبه شده اند به همین خاطر تاریخ معامله نماد بورسی هرمز در آبان ۱،۴۲۵ میلیارد تومان اسلب در بورس کالا بوده است.
فولاد هرمزگان در فروردین ماه فروش ۹۷۵ میلیارد تومانی را گزارش کرد و در ماههای بعدی فصل بهار به میزان ۲.۳۰۰ میلیارد تومان در اردیبهشت و ۱.۹۰۰ میلیارد تومان در خرداد فروش داشت. این شرکت در ماههای بعد با قطعی برق که مشکل اکثر فولادسازان کشور بود و در فروش تمام آنها تاثیر داشت، فروشهای ۱.۷۰۰، ۱.۵۰۰، ۱.۸۰۰ میلیاردی را برای تابستان ثبت کرد و پاییز را با فروش ۱.۵۰۰ میلیاردی آغاز نمود و در آبان عدد کم نظیر ۲،۴۰۰ میلیاردی را به ثبت رساند.
متوسط تولید این شرکت در دو سال گذشته به طور متوسط هر ماه ۱۲۶ و ۱۲۱ هزار تن بوده است. در بهار متوسط تولید ۱۳۰ هزار تن و در تابستان به دلیل قطعی برق ۷۶ هزار تن بود و در مهر رکورد تولید شرکت با ۱۴۶ هزار تن ثبت شد و آبان به ۱۳۷ هزار تن رسید.
لازم به ذکر است موجودی اول سال فولاد هرمزگان در سال ۱۴۰۰ برابر ۱۶۷ هزار تن بوده است در ۶ ماه ابتدایی فروشهای ۷۱، ۱۶۱، ۱۳۱، ۱۰۹، ۸۱،۱۰۰ هزار تنی را داشت و با فروش ۹۳ هزار تنی مهرماه و ۱۳۷ هزار تنی آبان، موجودی انتهای دوره هشت ماهه را به ۱۶۷ هزار تن رسانده است.
نرخ فـروش اسلب فولاد هرمزگان در سال ۹۹ برابر ۹.۱۰۰ تومان برای هر کیلو بوده است که در سه ماهه ابتدایی ۱۴.۲۰۰ تومان و در سه ماهه دوم برابر ۱۶.۰۰۰ هزار تومان بوده است و همچنین در مهر و آبان ۱۶.۳۰۰ و ۱۵.۷۰۰ تومان است.
فولاد هرمزگان در تلاش است با وجود تمام محدودیتهایی که در اثر کمبود در حوزه انرژی رخ داده ثبت رکوردهای تولید خود را حفظ کند. اتفاقی که نشان میدهد برنامه ریزی تولید به درستی و با در نظر گرفتن تمامی چالشها و کاملا حساب شده تدوین و در حال اجرا است. تدوام تولید آن هم در شرایطی که بسیاری از مجموعههای فولادی نیازمند حمایت دولت در حوزه زیرساختی هستند، سهامداران را نسبت به نماد هرمز دلگرم میکند. درواقع عملکرد مجموعهای همچون فولاد هرمزگان میتواند فعالان بازار سرمایه را بیش از گذشته به سمت نمادهای فولادی کشانده و منجر به توسعه این بخش و تحقق چشم اندازهای ۱۴۰۴ شود.
منبع: معدن نامه