تاریخ: ۲۴ آذر ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۳:۲۹
بازدید: ۳۷۱
کد خبر: ۲۴۰۲۴۸
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
در آخرین روز هفته؛

۱.۷ میلیارد برگه بهادار در آیفکس دست‌به‌دست شد

۱.۷ میلیارد برگه بهادار در آیفکس دست‌به‌دست شد
‌می‌متالز - در جریان معاملات امروز، (چهارشنبه، بیست و چهارم آذر ماه) شاخص کل فرابورس با کاهش ۲۰ واحد به رقم ۱۸ هزار و ۵۷۰ واحد رسید.

به گزارش می‌متالز، برپایه معاملات آخرین روز هفته در فرابورس ایران، بیش از یک میلیارد و ۷۰۸ میلیون سهم، حق تقدم و اوراق بهادار به ارزش ۲۳ هزار و ۴۹۹ میلیارد ریال دادوستد شد.

در جریان معاملات امروز فرابورس ایران، شرکت پتروشیمی زاگرس با ۲۵ واحد، شرکت پلیمر آریا ساسول با ۶.۵ واحد، شرکت تولیدات پتروشیمی قائد بصیر با ۴.۶ واحد، شرکت صنایع مادیران با ۳.۵۸ واحد و شرکت تولید برق عسلویه مپنا با ۲.۶۳ واحد بیشترین تاثیر مثبت را بر رشد شاخص داشتند.

در مقابل، گروه سرمایه‌گذاری میراث فرهنگی با ۱۸ واحد، شرکت آهن و فولاد ارفع با ۴.۹۳ واحد، سنگ آهن گهرزمین با ۴ واحد، شرکت فولاد هرمزگان جنوب با ۳.۵ واحد و شرکت تولید نیروی برق دماوند با ۳ واحد بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص فرابورس داشتند.

منبع: پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم