به گزارش میمتالز، ادوارد فلسنتال، سردبیر تایم در این باره مینویسد: «انتخاب به عنوان شخصیت سال نشاندهنده تأثیرگذاری یک فرد است و تعداد کمی از افراد {در سال گذشته} تأثیر بیشتری نسبت به ماسک بر زندگی روی زمین و احتمالاً زندگی خارج از {کره} زمین داشتهاند. در سال ۲۰۲۱، ماسک نه تنها به عنوان ثروتمندترین فرد جهان، بلکه به عنوان ثروتمندترین نمونه دگرگونی بزرگ در جامعه ما ظاهر شد.»
۲۰۲۱ یک سال ویژه برای ماسک بود که به دلیل افزایش قیمت سهام تسلا (TSLA) به ثروتمندترین فرد جهان تبدیل شد. ماسک همچنین با اسپیس ایکس، اولین ماموریت فضایی با خدمهای متشکل از گردشگران و بدون فضانورد حرفهای را به مدار زمین فرستاد.
سنت گزینش «شخصیت سال» از سوی تایم در سال ۱۹۲۷ آغاز شد و تایم از آن زمان به بعد برای انتخاب شخصیت برگزیده نه تنها ویژگیهای فردی را در این زمینه مد نظر قرار میدهد، بلکه تأثیر گروه، جنبش یا ایدهای را نیز مد نظر قرار میدهد که بیشترین تأثیر را در سال گذشته داشتهاند. در سال ۲۰۲۰، جو بایدن و کامالا هریس با هم به عنوان شخصیت سال انتخاب شدند. انتخاب سالانه لزوماً دلیل این نیست که فرد در طول آن سال ویژگیها و تاثیرات مثبتی داشته است، زیرا این انتخاب میتواند به دلیل تأثیرات منفی شخص صورت گرفته باشد. برای نمونه، آدولف هیتلر در سال ۱۹۳۸ به عنوان مرد سال انتخاب شد.
برخی از رفتارهای آنلاین ماسک او را به دردسر انداخته و گاهی تمرکز او را از دستاوردهایش منحرف کرده است. در سال ۲۰۱۸، کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده، او را به دلیل انتشار توییتی مبنی بر اینکه در نظر دارد تسلا را خصوصی کند، به کلاهبرداری متهم کرد چرا که توییتهای او، ذهنیت سهامداران را تحت تاثیر قرار میداد.
فلسنتال در نوشتهای که ماسک را به عنوان «مرد سال» معرفی میکند، توجه خوانندگان را به «شخصیت» او جلب کرده و او را به عنوان «شخصیتی بیپروا که اغلب به نظر میرسد از تفرقه و تمسخر پرخاشگرانه لذت میبرد» توصیف کرده است. به باور سردبیر تایم، این جنبه از شخصیت ایلان ماسک به ویژه در نحوه توییت کردن او پیش چشم افکار عمومی قرار دارد.
تایم با معرفی دستههای اضافی در سال ۲۰۱۹، سنت انتخاب «شخص سال» را به یک امتیاز بزرگتر تبدیل کرد. امسال، اولیویا رودریگو، ستاره موسیقی پاپ، هنرمند سال و سیمون بایلز، برنده چهار مدال طلای المپیک، بهعنوان ورزشکار سال انتخاب شد. عنوان «قهرمانان سال» که قبلا به نام «نگهبانان» شناخته میشد، به دانشمندانی که تیم پژوهش و ساخت واکسن کووید۱۹ را تشکیل میدادند، به ویژه کاتالین کاریکو، بارنی گراهام، کیزمکیا کوربت و درو وایزمن تعلق گرفت. تایم آنها را «معجزهگر» نامید و گفت: «این دانشمندان به پیشرفتی با اهمیت منحصر به فرد دست یافتند و یک پلت فرم واکسن نوآورانه و بسیار مؤثر را معرفی کردند، که بر سلامت و رفاه ما بسیار فراتر از این همهگیری تأثیر میگذارد».
منبع: روزنامه اینترنتی فراز