به گزارش میمتالز، در بیست و پنجمین آیین بزرگداشت روز صنعت ومعدن که با حضور جمعی از مدیران و صنعتگران استان فارس برگزارشد، شرکت سیمان لامرد برای نهمین سال متوالی عنوان واحد نمونه صنعتی فارس را به خود اختصاص داد.
ابراهیم غلام زاده مدیرعامل سیمان لامرد در حاشیه این همایش بیان کرد: صنعت و تولید در کشور یکی از خاصترین و شاید پرفشارترین شرایط خود را تحمل میکند. شرایطی که درآن ماندن و فعالیت کردن با آیندهای مبهم از یک سو و عدم تلاش برای تسهیل واقعی مشکلات از سوی دیگر روبروست.
وی خاطرنشان کرد: صنعت وقتی نمونه و شاخص میشود که با برنامه ریزی و آینده نگری و باهدف ارتقا سطح توان اقتصادی کشور و تولید رفاه درجامعه با آن رفتارشود، نه سیاست زدگی و بخش نامه پروری.
غلام زاده اظهارداشت: در سالهای گذشته شاهد موانع جدید در راه تولید از جمله قطعی گاز در فصل زمستان و برق در تابستان بوده ایم به گونهای که مشکلات صنعت در چهارفصل سال گریبان گیر کارخانه های سیمان و برخی ازصنایع مادر شده است. وی تاکید کرد: با قطع گاز و استفاده از مازوت به عنوان سوخت جایگزین، علاوه بر کاهش میزان تولید که زمینه ساز کمبود سیمان در بازار میشود، باعث بروز مشکلات عدیدهای نیز برای خط تولید شده است که این مشکلات هزینههای سرسام آوری را برما تحمیل کرده است.
غلام زاده مشکل اصلی صنعت را فقدان یک متولی واحد برای تعیین سیاستهای صنعتی دانست و گفت: سیاست گذاریهای صنعت بعضا در سازمانها و فضاهایی خارج از وزارت صمت انجام میشود و ناهماهنگیهای موجود جز به ایجاد موانع در راه تولید و صادرات، ثمری برای تولیدکنندگان و صادرکنندگان نداشته است.
مدیرعامل سیمان لامرد بیان داشت: سیاستهای تولیدی و بازرگانی مکمل و مرتبط با همدیگر هستند و باید برای هردوی آنها برنامه ریزی کلان و کارشناسی شده، نه خلق الساعه صورت گیرد.
وی اظهارداشت: بخش خصوصی بار عمده فعالیتهای اقتصادی و تجاری را بردوش میکشد، اما حمایتهای لازم از آنها نمیشود و قوانین مصوبی که از طرف قانونگذاران خارج از گود تاکنون گرفته شده است، باری از دوش آنها برنداشته و شاید به همین علت هاست که بسیاری از واحدهای صنعتی به صورت تعطیل و نیمه تعطیل درآمده اند.
وی یادآورشد: اراده جدی در دولتمردان برای حمایت از واحدهای تولیدی وجود ندارد یا راهکارهای ارایه شده کارآمد و تاثیرگذار نبوده اند، دولت باید نقش واقعی خود را در توسعه صنعتی کشور مشخص کند، که در واقع باید نقشی حمایتی و تسهیل کننده و نظارتی باشد و با فراهم کردن محیط با ثبات، به رونق اقتصاد کلان و بهبود فضای کسب و کار کمک کند.
غلام زاده تصریح کرد: با همه مشکلات موجود فعالین این عرصه برای سربلندی و رونق اقتصادی و کاهش فشار بر کشور ومردم با همهی موانع موجود ایستاده اند و در جنگی نابرابر با تحریمهای خارجی و بی برنامه گیهای داخلی چراغ تولید را روشن نگه داشته اند. وی درپایان به انتخاب شرکت سیمان لامرد به عنوان واحدنمونه صنعتی در نهمین سال متوالی اشاره کرد و تاکید کرد: نمونه بودن و نمونه ماندن مجموعه بزرگ صنعتی سیمان لامرد با اصولی همچون تولید با کیفیت، مشتری مداری و صادرات پایدار صورت گرفته است و این برنامه ریزی و هدفمندی از سیمان لامرد یک برند ویژه در استان فارس و کشور ساخته است.
منبع: سیمان خبر