به گزارش میمتالز، در بیست و پنجمین آیین بزرگداشت سالروز ملی صادرات و تجلیل از صادرکنندگان نمونه فارس که با حضور استاندار فارس، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مدیران و صنعتگران فارس درسالن همایشهای اتاق بازرگانی برگزار شد، شرکت سیمان لامرد به عنوان واحد نمونه صادراتی استان برگزیده و لوح و تندیس واحد نمونه صادراتی توسط دکتر ایمانیه استاندار فارس به مدیرعامل این شرکت اهدا شد.
ابراهیم غلام زاده مدیرعامل سیمان لامرد در حاشیه این همایش اظهارداشت: استراتژی اقتصادی هرکشور و در واقع پیشرانه آن باید صادرات باشد و اقتصاد بدون صادرات دورخود چرخیدن و درجازدن است، اگر درهای بازارهای جهانی را به روی خودمان باز نکنیم چرخ صنعت و تولید بزودی از حرکت بازخواهد ایستاد و اقتصاد به کما خواهد رفت.
مدیرعامل سیمان لامرد بیان داشت: همانگونه که میبینیم تحریمها فشار زیادی را به صنعت وچرخه تولید وارد کرده است، ازجمله افزایش چند برابر قیمت قطعات، هزینههای نگهداری و سرویس خط تولید و از سوی دیگر کاهش شدید میزان صادرات بسیاری از صنایع را بصورت تعطیل و نیمه تعطیل درآورده است.
وی گفت: تحریم یک جنگ تحمیلی اقتصادی است که باید با استراتژی و برنامه به مقابله با آن رفت، اما موانع و بخش نامههای متعدد داخلی همچون ستون پنجمها توان مقابله و ادامه کار را از تولیدکنندگان و صادرکنندگان گرفته است. غلام زاده صادرات را یک کار تخصصی و میدانی برشمرد و گفت: آنهایی که در این وادی هستند مشکلات و راهکارهای آن را میشناسند و میدانند چگونه برای آن برنامه ریزی کنند، اما صادرات و اقتصاد را سیاسیون مدیریت میکنند و این مشکل بزرگی است. سیاست و سیاسیون باید تسهیل کننده و تسریع کننده روند صادرات باشند نه ایجاد کننده موانع.
وی افزود: نقشه راه توسعه یافتگی، حمایت از صادرات است، اما صادرکنندگان ایرانی بدون حمایت و انواع محدودیتها دراین عرصه پرفشار حضور دارند و باید با حمایت مسوولان رده بالای کشوری، مشکلات را با سرعت بالا رفع و بوروکراسیها را کم کنند تا انرژی صادرکننده تنها صرف صادرات شود. غلام زاده با اشاره به فرامین مقام معظم رهبری دراین خصوص افزود: همانگونه که رهبر معظم انقلاب در فرمایشاتشان بارها برحمایت از تولید، صادرات و رفع موانع تولید تاکید فرموده اند، اما در عمل این فرامین اجرایی نشده است و همچنان صادرکنندگان مسیر پرفراز و نشیبی را در پیش رو دارند.
مدیرعامل سیمان لامرد با اشاره به دیگرمشکلات مسیر تولید گفت: با قطعی گاز و برق روند تولید با توجه به شرایط هزینه بر تامین و انتقال سوخت جایگزین مازوت و ناهمگونی سیستم خط تولید با این سوخت با مشکلات فراوانی رو به شده است، که مهمترین آن کاهش حجم تولید و عدم توازن در عرضه وتقاضا بوده است.
وی اظهار داشت: با این همه موانع و مشکلات با عرضه محصولات با کیفیت به بازارهای هدفمان توانسته ایم روند صادرات خود را با چنگ و دندان حفظ کنیم که اگراین اتفاق نیفتد روند فعالیت بسیار کند شده و ممکن است عواقب ناخوشایندی داشته باشد.
ابراهیم غلام زاده در پایان تاکید کرد: به عنوان تولیدکننده بخش خصوصی و واحدی نمونه، بخش اعظم صادرات فارس را بردوش کشیده و به عنوان برندی شایسته و ملی، نام فارس را در صنعت سیمان ایران و بازارهای صادراتی بین المللی منطقه درخشانتر ساخته ایم.
منبع: سیمان خبر
ویژه
لیفتراک
بیل مکانیکی
تازگی هم به پایه یک هم ثبت نام کردم فقط امتحان شهری ام مانده است ساکن ارومیه هستم مجردم اهل هیچ دودو دمی حتی سيگار هم نمی کشم