تاریخ: ۰۷ بهمن ۱۴۰۰ ، ساعت ۲۳:۵۹
بازدید: ۱۸۴
کد خبر: ۲۴۶۶۹۷
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
رئیس سازمان صمت فارس:

کمبود منابع انرژی و نبود امکانات لازم در حمل و نقل سوخت موجب کاهش تولید کارخانه سیمان لامرد شد

‌می‌متالز - در سفر شهرستانی استاندار فارس و هیات همراه به شهرستان‌های لامرد و مهر که با حضور نماینده مردم این شهرستان‌ها در مجلس شورای اسلامی، فرمانداران، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و سایر مسوولان استانی و شهرستانی فارس انجام گرفت از کارخانه سیمان لامرد با هدف کمک به فرآیند تولید و بهبود کیفی آن بازدید شد.

به گزارش می‌متالز، حمیدرضا ایزدی، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس در سفر شهرستانی استاندار فارس به لامرد و مهر و بازدید از کارخانه سیمان در رابطه با فعالیت‌های این کارخانه، عنوان کرد: این واحد تولیدی در سال ۸۵ تأسیس و در سال ۸۹ به بهره‌برداری رسید که در حال حاضر با ظرفیت تولید یک میلیون ۲۵۰ هزار تن در سال در حال فعالیت و تامین بخشی از نیاز مصرفی کلینکر و سیمان مصرفی است.

وی در رابطه با میزان اشتغالزایی این واحد تولیدی گفت: کارخانه سیمان لامرد با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و دولتی در دهه هشتاد ایجاد شده است که در حال حاضر ۵۲۷ نفر از منابع انسانی در این واحد تولیدی مشغول به کار هستند.

ایزدی در رابطه با جایگاه و فرآیند مدیریتی این کارخانه، تصریح کرد: این کارخانه یکی از واحد‌های تولیدی بزرگ در بخش صنعت سیمان جنوب کشور است که در فرآیند مدیریتی آن در بخش تولید از تکنولوژی و ماشین آلات پیشرفته در خط تولید بکارگیری شده است.

وی در رابطه با بخشی از مشکلات این کارخانه در خط تولید، بیان کرد: متاسفانه به دلیل کمبود منابع انرژی جهت سوخت مصرفی این کارخانه و عدم تامین آن به دلیل نبود امکانات لازم در حمل و نقل سوخت به واحد تولیدی باعث کاهش تولید شده است که تلاش داریم در این زمینه تسهیلات لازم را فراهم کنیم.

رئیس سازمان صمت فارس در پایان خاطرنشان کرد: بنا بر وظیفه‌ای که داریم باید به واحد‌های تولیدی بر اساس قانون در راستای کمک به فعال نگهداشتن خطوط تولید و ایجاد شرایط لازم در بهبود کمی و کیفی این فرآیند نیز اقدام کنیم.

منبع: شیرازه

عناوین برگزیده
محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در آیین امضای فاز اول قرارداد‌های احداث کارخانه تبدیل هماتیت به مگنتیت به روش RHF و پایلوت توسعه فناوری استحصال معادن کم‌عیار به روش بستر سیال (SMR):

فولاد مبارکه در حوزه تکنولوژی‌ها و فناوری‌های نوین می‌تواند یک دنبال‌کننده هوشمند باشد