تاریخ: ۱۴ دی ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۳:۲۱
بازدید: ۳۶۲
کد خبر: ۲۴۳۲۰۴
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی
آمار تولید ۹ ماهه ۱۴۰۰ منتشر شد؛

عبور تولید شمش آلومینیوم از ۴۰۰ هزار تن/ افزایش ۱۶ درصدی تولید بوکسیت

عبور تولید شمش آلومینیوم از ۴۰۰ هزار تن/ افزایش ۱۶ درصدی تولید بوکسیت
‌می‌متالز - میزان تولید شمش آلومینیوم کشور طی نه ماهه سال ۱۴۰۰، از ۴۰۰ هزار تن گذشت. این رقم ۲۳ درصد بیش از عملکرد مدت مشابه سال گذشته است.

به گزارش می‌متالز، ۴ شرکت تولیدکننده آلومینیوم کشور از ماه فروردین تا پایان آذر امسال، ۴۰۰ هزار و ۴۸۱ تن شمش تولیدکردند. این رقم در مدت مشابه سال گذشته، ۳۲۵ هزار و ۲۲۳ تن بود که حاکی از افزایش ۲۳ درصدی تولید است.

از این میزان، شرکت‌های «ایرالکو» ۱۳۳ هزار و ۸۳۲ تن، «سالکو» ۱۲۷ هزار و ۲۳۲ تن، «المهدی» ۱۱۱ هزار و ۳۲۵ تن و «آلومینای ایران» ۲۸ هزار و ۹۲ تن تولید کردند.

تولید ۱۷۵ هزار تن پودر آلومینا

شرکت آلومینای ایران طی ۹ ماهه امسال، ۱۷۵ هزار و ۲۸۴ تن پودر آلومینا تولید کرد. میزان تولید مدت مشابه سال ۹۹، حدود ۱۷۷ هزار و ۲۳۹ تن بود که حدود یک درصد کاهش یافت.

افزایش ۱۱ درصدی تولید بوکسیت

همچنین این شرکت طی ۹ ماهه ۱۴۰۰، حدود ۶۷۷ هزار و ۶۰۴ تن بوکسیت (ماده اولیه تولید پودر آلومینا) تولید کرد که در مقایسه با تولید سال ۹۹ (۶۰۸ هزار و ۱۹۵ تن)، بیش از ۱۱ درصد افزایش نشان می‌دهد.

منبع: ایمیدرو

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم