تاریخ: ۲۲ دی ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۵:۰۲
بازدید: ۳۷۰
کد خبر: ۲۴۴۷۰۰
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

اختلال در رفت و آمد کارگران معادن زغال سنگ طبس به دلیل خرابی جاده/ نگرانی کارگران

اختلال در رفت و آمد کارگران معادن زغال سنگ طبس به دلیل خرابی جاده/ نگرانی کارگران
‌می‌متالز - منابع کارگری در طبس می‌گویند که تاخیر زیاد در اجرای پروژه بازسازی جاده طبس به پیکوه و دیهوک، فعالیت شغلی بیش از دوهزار کارگر شاغل در معادن زغال سنگ را با تهدید مواجه کرده است.

به گزارش می‌متالز، منابع کارگری در شهرستان طبس گفتند: بیش از دوهزار کارگر در معادن زغال سنگ اطراف طبس مشغول کار هستند که امنیت شغلی برخی از آن‌ها به دلیل خرابی جاده و تاخیر در اجرای بازسازی به خطر افتاده است.

طبق گزارش این کارگران؛ معدنچیانی که در معادن طبس و اطراف آن فعالند، با مشکل رفت و آمد مواجهند. اکثر کارگران این معادن به دلیل وقوع این مشکل، نگران امنیت جانی خود هستند.

به نقل از این کارگران گفته می‌شود؛ از مسیر ۴۶ کیلومتری پیکوه تا معادن زغال سنگ پروده، حدود ۳۳ کیلومتر آن در سال‌های گذشته از محل اعتبارات دولتی آسفالت شد و در حال حاضر ۱۳ کیلومتر دیگر هم در حد زیرسازی و بدون آسفالت باقی مانده است.

کارگران تصریح کردند: باتوجه به تاخیر زیادی که در اجرای ساخت این محور جاده‌ای به وجود آمده، از مسوولان راهسازی درخواست اجرای این پروژه عمرانی را داریم چراکه اگر همین روال ادامه یابد، قطعا با مشکلات جدی‌تری روبه‌رو خواهیم شد.

به گفته آن‌ها؛ آنچه موجب نگرانی شده، وضعیت بلاتکلیفی است که از مدت‌ها پیش برای کارگران شاغل در معادن طبس حین رفت و برگشت به محل کار خود بوجود آمده چراکه به سبب خرابی راه آن‌ها هر لحظه نگران وقوع حادثه‌ای هستند.

این کارگران در ادامه اضافه کردند: جدا از بخش خاکی جاده که قسمت‌های زیادی از آن بر اثر بارندگی و بروز سیلاب تخریب شده است، قسمتی از مسیر آسفالت شده این جاده، به گونه‌ای تخریب شده که با شکستن آن شاهد بوجود آمده حفره‌های عمیق و بزرگ هستیم.

به گفته کارگران شاغل در معادن طبس؛ برخی کارگران در تلاش هستند از طریق نهاد‌های دولتی به نوعی مشکلی که برای معدنچیان بوجود آمده را مرتفع کنند، اما برخی مدیران معدن همکاری نمی‌کنند و مدعی هستند جاده مورد نظر کارگران مسیر عبور کارگران نیست.

بزرگترین معادن زغال سنگ کشور در بخش دیهوک شهرستان طبس وجود دارد. معادن زغال سنگ پروده ۱و۲و۳، شرکت‌های نگین، معدنجو، تخت زیتون با حدود ۲۲۰۰ نفر نیروی کار و همچنین شرکت ماسه ریخته‌گری چیروک با ۴۶ نفر نیروی شاغل وتولید روزانه حدود ۱۵ تن ماسه ریخته‌گری در حال فعالیت هستند.

منبع: خبرگزاری کار ایران (ایلنا)

عناوین برگزیده