تاریخ: ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۰:۰۲
بازدید: ۳۲۴
کد خبر: ۲۴۷۵۲۲
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

تکلیف واریز سود سهام چه شد؟

تکلیف واریز سود سهام چه شد؟
‌می‌متالز - نایب رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ مجلس از موافقت اعضای کمیسیون تلفیق با واریز سود سهام سهامداران به جای واریز به حساب شرکت‌های سپرده گذاری به حساب اشخاص از طریق سجام خبر داد.

به گزارش می‌متالز، سیدمحسن دهنوی، نایب رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ مجلس با بیان اینکه نمایندگان در نشست امروز کمیسیون تلفیق با پیشنهاد واریز سود سهام به حساب شخصی سهامداران به جای واریز به حساب شرکت‌های سپرده‌گذاری موافقت کردند، گفت: براین اساس تمام ناشران ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار موظفند، جهت تسهیل امور سهامداران، سود تقسیمی مصوبه مجمع عمومی را با همکاری شرکت سپرده گذاری مرکزی و تسویه وجوه از طریق سامانه جامع اطلاعات مشتریان (سجام) به سهامداران پرداخت نمایند.


وی ادامه داد:در صورت پرداخت سود‌های توزیعی از هر طریقی به جز سجام، ناشر مکلف است مبلغ سود را با ۲۰ درصد جریمه پرداخت کند. سازمان بورس و اوراق بهادار موظف است، بر اجرای این موضوع نظارت کند.

منبع: صدای بورس

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم