تاریخ: ۱۵ بهمن ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۴:۳۴
بازدید: ۲۸۹
کد خبر: ۲۴۷۵۵۸
سرویس خبر : انرژی

اولین اکتشاف گاز امارات در بلوک‌های دریایی ابوظبی

اولین اکتشاف گاز امارات در بلوک‌های دریایی ابوظبی
‌می‌متالز - امارات اولین اکتشاف گاز در بلوک ۲ در آب‌های ابوظبی را طبق امتیازی که در ۲۰۱۹ به شرکت انی ایتالیا و شرکت تولید و اکتشاف پی تی‌تی داده بود، اعلام کرد.

به گزارش می‌متالز، شرکت نفت ادنوک امارات در روز پنجشنبه اکتشافات جدید گاز در آب‌های ابوظبی را اعلام کرد که اولین اکتشاف امتیاز اکتشاف دریایی امارات است.

شرکت ادنوک طی بیانیه‌ای اعلام کرد نتایج موقت اولین چاه اکتشافی در امتیاز بلوک ۲ که به شرکت انی ایتالیا اعطا شده، بین ۱.۵ و ۲ تریلیون فوت‌مکعب گاز را نشان می‌دهد.

حق اکتشاف بلوک این بلوک دریایی در ۲۰۱۹ به شرکت انی ایتالیا و شرکت تولید و اکتشاف پی تی‌تی داده شد.

سلطان الجابر، وزیر صنعت و فناوری پیشرفته و مدیر عامل گروه ادنوک طی بیانیه‌ای گفت: «اکتشاف ذخایر گازی در بلوک دریایی ۲ نشان می‌دهد رویکرد توسعه‌ای ادنوک برای همکاری‌های استراتژیک چطور می‌تواند اکتشاف و توسعه منابع هیدروکربن ابوظبی را تسریع کند».

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم