تاریخ: ۰۴ فروردين ۱۴۰۱ ، ساعت ۲۰:۲۹
بازدید: ۵۶۵
کد خبر: ۲۵۲۲۵۹
سرویس خبر : آهن و فولاد

پیام تبریک دکتر معروفخانی در پی ثبت رکورد سالیانه تولید آهن اسفنجی

پیام تبریک دکتر معروفخانی در پی ثبت رکورد سالیانه تولید آهن اسفنجی
‌می‌متالز - در سال ۱۴۰۰ که از طرف مقام معظم رهبری به عنوان سال تولید و‌مانع زدایی‌ها نامگذاری شده بود، تلاشگران فولاد هرمزگان با لبیک به فرامین معظم له خوش درخشیدند و رکورد‌های متعددی را به ثبت رساندند.

به گزارش می‌متالز، در سال ۱۴۰۰ که از طرف مقام معظم رهبری به عنوان سال تولید و‌مانع زدایی‌ها نامگذاری شده بود، تلاشگران فولاد هرمزگان با لبیک به فرامین معظم له خوش درخشیدند و رکورد‌های متعددی را به ثبت رساندند.

ثبت رکورد‌های متعدد تولید در حالی صورت گرفت که ما شاهد قطعی برق و گاز بودیم. همکاران بنده در فولاد هرمزگان با عزمی راسخ و با اعتقاد به شعار ما می‌توانیم، برگ زرینی بر افتخارات فولاد هرمزگان افزودند و توانستند رکورد تولید آهن اسفنجی را بشکنند و با تولید۱.۷۱۳.۳۴۸ تن آهن اسفنجی رشد ۴ درصدی را در تولید این محصول رقم بزنند.

اینجانب ضمن تقدیر و تشکر از همه همکاران گرانقدر و پرتلاش فولاد هرمزگان امیدوارم در سال ۱۴۰۱ نیز شاهد موفقیت‌های بیشتر فولاد هرمزگان در عرصه تولید باشیم و در جهت منویات مقام معظم رهبری حرکت نماییم.

عطاالله معروفخانی
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم