تاریخ: ۲۱ فروردين ۱۴۰۱ ، ساعت ۲۱:۲۵
بازدید: ۲۲۹
کد خبر: ۲۵۴۱۰۰
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

ابلاغ راهبرد‌های هفت‌گانه تعیین کننده خط مشی بانک توسعه تعاون در سال ۱۴۰۱ است

ابلاغ راهبرد‌های هفت‌گانه تعیین کننده خط مشی بانک توسعه تعاون در سال ۱۴۰۱ است
‌می‌متالز - مدیر عامل بانک توسعه تعاون راهبرد‌های هفت گانه بانک را به عنوان خط مشی مجموعه بانک در سال ۱۴۰۱ اعلام نمود.

به گزارش می‌متالز، حجت اله مهدیان مدیر عامل بانک توسعه تعاون اظهار داشت: راهبرد‌های هفتگانه همواره تعیین کننده خط مشی بانک برای ارائه خدمات با کیفیت به جامعه هدف و عموم مشتریان است.

وی افزود: بانک توسعه تعاون به عنوان بانکی دولتی و توسعه‌ای عهده دار تکالیف متعدد توسعه‌ای است و راهبرد‌های ابلاغی می‌تواند اجزای سازمان را در مسیری هدایت کند تا نقش توسعه‌ای بانک به نحو مناسبی اجرایی شود.

مهدیان با یادآوری شعار ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری تحت عنوان تولید، دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین گفت: نخستین راهبرد سال جاری بانک معطوف بر این شعار مهم است و از این رو برنامه‌های متنوعی برای تامین مالی و تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان با اولویت تعاونی‌های دانش‌بنیان به اجرا در می‌آید.

وی روان‌سازی و تسهیل اعطای تسهیلات خرد به ویژه تسهیلات ازدواج جوانان، قرض‌الحسنه و تسهیلات عمومی به صورت غیر حضوری و مبتنی بر اعتبار سنجی دقیق و سهولت در اخذ تضامین را به عنوان راهبرد دوم اعلام نمود و گفت: آسان‌گیری پرداخت تسهیلات خرد که مورد نظر مقامات ارشد اقتصادی کشور قرار گرفته است همواره مورد تاکید اینجانب بوده و در همه دیدار‌ها با همکاران شعب بر اهمیت رعایت حال متقاضیان و سهل‌گیری در تسهیلات عمومی اصرار ورزیده‌ام.

مهدیان گفت: انضباط مالی و بودجه‌ای بخشی از راهبرد سوم بانک توسعه تعاون در سال جاری است که با رعایت این امر مهم بانک طی سال‌های اخیر توانسته است علاوه بر انجام تکالیف متعدد، کارنامه مالی مناسبی را رقم بزند.

مدیر عامل بانک توسعه تعاون رعایت بهداشت اعتباری پرونده‌ها را به عنوان بخشی دیگر از راهبرد سوم اعلام نمود و گفت: عملیات اعتباری از مهمترین اجزای عملیاتی بانک است و بسیاری از وظایف بانک در این بخش قابل انجام است و رعایت بهداشت اعتباری پرونده‌ها می‌تواند در تداوم مسیر حرکتی بانک درراستای قبول نقش‌های جدید توسعه‌ای موثر واقع گردد.

تمرکز بر اعطای تسهیلات به صورت هدفمند به بخش‌های تولیدی به عنوان چهارمین راهبرد بانک از سوی مدیر عامل مطرح گردید که دراین زمینه خاطرنشان کرد: بخش‌های تولیدی در سراسر کشور مجموعا نمایش دهنده قدرت اقتصادی کشور به شمار می‌آیند و ایجاد ارزش افزوده در سطح ملی عمدتا با تقویت بخش‌های تولیدی امکان پذیر است، از این رو شبکه بانکی از جمله بانک توسعه تعاون اولویت ویژه‌ای برای ارائه تسهیلات به بخش‌های تولیدی در نظر گرفته است.

مهدیان خاطر نشان کرد: راهبرد پنجم معطوف به شرکت‌های تابعه بانک است که با تاسیس آن‌ها ماموریت‌های ویژه‌ای از سوی بانک به آن‌ها محول شده است.

وی افزود: فعالیت شرکت‌های تابعه در تکمیل فعالیت بانک است و مشتریان و تعاونگران از مجموع خدمات شرکت‌ها منتفع می‌گردند که با توجه به روند رو به رشد شرکت‌ها طی سالیان اخیر، توسعه بازار و مشتریان آن‌ها و نیز بهبود عملکرد آن‌ها ضروری به نظر می‌رسد.

مدیر عامل بانک توسعه تعاون گفت: حضور توانمندانه در اجرای طرح‌های ملی از جمله اشتغال پایدار روستایی و عشایری، تبصره ۱۸ قانون بودجه، ماده ۵۲ و ماده ۵۶ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت بسیار مهم است که در ششمین راهبرد بانک توسعه تعاون مورد تدقیق واقع گردیده است.

مهدیان افزایش عزم و انگیزه در میان پرسنل و سازماندهی مناسب نیرو‌های بانک و شرکت به منظور ارائه خدمات شایسته به مشتریان و متقاضیان را به عنوان بخشی از راهبرد هفتم اعلام نمود و گفت: سرمایه انسانی بانک مهمترین سرمایه بانک به شمار می‌رود و کلیه برنامه‌های مهم بانک و پیشبرد تکالیف ملی و اقدامات توسعه‌ای از طریق نیروی انسانی قابلیت تحقق می‌یابد.

منبع: شبکه خبری اقتصاد و بانک ایران (ایبنا)

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده