تاریخ: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ ، ساعت ۲۱:۳۲
بازدید: ۳۲۰
کد خبر: ۲۵۶۲۵۰
سرویس خبر : آهن و فولاد

احتمال حذف عوارض صادراتی محصولات فولادی/ کارگروه مدیریت بازار امروز تشکیل جلسه می‌دهد

احتمال حذف عوارض صادراتی محصولات فولادی/ کارگروه مدیریت بازار امروز تشکیل جلسه می‌دهد
‌می‌متالز - شنیده‌ها از منابع موثق حاکی از این است که امروز در جلسه کارگروه مدیریت بازار وزارت صمت، انتقادات وارده به عوارض صادراتی زنجیره فولاد مورد بررسی قرار می‌گیرد و احتمالا حذف عوارض صادراتی مقاطع طویل و تخت فولادی (نظیر میلگرد و تیرآهن و ورق گرم و سرد) و همچنین کاهش دو پله‌ای میزان عوارض صادراتی شمش، اسلب، آهن اسفنجی و سایر محصولات زنجیره فولاد به تصویب خواهد رسید.

به گزارش می‌متالز، کاهش دو پله‌ای عوارض شمش به این معناست که نرخ تعرفه آن از ۱۷ درصد به ۱۱ درصد کاهش خواهد یافت. همچنین احتمالاً نرخ تعرفه صادرات اسلب از ۲۲ درصد به ۱۷ درصد کاهش خواهد یافت.

گفتنی است هفته گذشته وزارت صمت، عوارض صادراتی برخی محصولات فولادی نظیر ورق گالوانیزه، ورق رنگی و مفتول‌های فولادی را حذف کرد.

منبع: چیلان

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم