تاریخ: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۴:۱۸
بازدید: ۳۱۹
کد خبر: ۲۵۸۵۵۳
سرویس خبر : قراضه و بازیافت

اروپا به دنبال محدود سازی صادرات قراضه

اروپا به دنبال محدود سازی صادرات قراضه
‌می‌متالز - اتحادیه فولاد اروپا یوروفر خواستار محدودیت‌های صادرات قراضه از اتحادیه اروپا به کشور‌هایی است که استاندارد‌های زیست محیطی را رعایت نمی‌کنند. یوروفر از کمیسیون اروپایی خواسته مقررات مربوط به صادرات قراضه را اصلاح کند تا کاملا در راستای برنامه کربن زدایی این حوزه نیز باشد.

به گزارش می‌متالز، صنعت فولاد اتحادیه اروپا اکنون ۴۸ درصد بر پایه قراضه به عنوان ماده اولیه فعالیت می‌کند و این درصد با تلاش تولیدکنندگان برای کاهش انتشار دی اکسید کربن افزایش خواهد یافت. سال ۲۰۲۱ اتحادیه اروپا ۱۹.۵ میلیون تن قراضه آهن صادر کرد که بخش اعظم آن به ترکیه صادر شد.

منبع: ایفنا

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم