تاریخ: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ ، ساعت ۰۰:۴۸
بازدید: ۱۳۴
کد خبر: ۲۵۹۲۹۲
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

دغدغه‌های چندگانه توییترنویس‌ها

دغدغه‌های چندگانه توییترنویس‌ها
‌می‌متالز - ادامه مباحث مربوط به حذف ارز ۴۲۰۰‌تومانی، دستورالعمل بانک مرکزی برای نحوه تشکیل و ساماندهی FATF، اولین عرضه اولیه تامین‌اجتماعی در سال‌۱۴۰۱، افزایش ارزش معاملات در بورس، راه اندازی سامانه تخصیص یکپارچه خودرو از سوی وزارت صمت و کمپین نخریم تا ارزان شود و حاشیه‌های آن از جمله سوژه‌هایی بود که در توییتر به آن‌ها پرداخته می‌شد.

به گزارش می‌متالز، دو سوژه بورسی دیروز در جمع توییتری بورسی‌ها در کنار دیگر موضوعات روز به چشم می‌آمد. یکی اولین عرضه اولیه تامین‌اجتماعی بود که در این رابطه وحید حسن پوردبیر، کارشناس بازار سرمایه در صفحه خود نوشت: «اولین عرضه اولیه مجموعه شستا در سال‌۱۴۰۱، بزرگ‌ترین شرکت سیمانی کشور خواهد بود که به‌زودی به اطلاع عموم خواهد رسید.» سوژه دیگر هم FATF بود که به اعتقاد برخی از کارشناسان و فعالان بر روند بورس در آینده تاثیرگذار خواهد بود. آن‌ها همچنین این مساله را مطرح می‌کردند که این موضوع قدم مثبتی برای احیای برجام خواهد بود. پیام الیاس‌کردی، فعال بازار سرمایه در همین رابطه نوشت: «با توجه به اخبار هفته گذشته می‌توان نتیجه گرفت یک سیگنال هم از داخل برای ماه آینده مذاکرات مشاهده شده است.».

اما در رابطه با گرانی‌ها و حذف ارز ۴۲۰۰‌تومانی بحث‌های زیادی در توییتر در‌گرفته است. یک طرف موافقان این اتفاق هستند و آن را لازم و ملزوم شرایط فعلی کشور معرفی می‌کنند. یک طرف وضعیت امروز را به دولت‌های پیشین ربط می‌دهند و طرف دیگر هم مخالفان پروپاقرص رفتار اقتصادی دولت هستند. جعفرزاده ایمن آبادی، نماینده سابق مجلس در صفحه توییتر خود نوشت که «این دولت با ابرچالش‌های بزرگ اقتصادی روبه‌رو است. آزادسازی قیمت‌ها با حربه حذف ارز ترجیحی در اولویت نبود. ای‌کاش صادقانه به مردم می‌گفت: ساده‌ترین گزینه جهت تامین کسری‌بودجه این دولت حذف ارز ترجیحی و یارانه ناچیز مردم است! بقیه حرف‌ها داستان‌پردازی است.»، اما در روز‌های گذشته و با گرانی نان و دیگر اقلام مصرفی خانوارها، کمپینی در شبکه‌های اجتماعی راه افتاده که در آن مردم را تشویق به نخریدن مرغ و گوشت و دیگر کالا‌های گران‌شده می‌کنند. هدف از این کار هم نخریدن تا ارزان‌شدن کالا‌ها معرفی می‌شود، اما به اعتقاد فعالان و چهره‌های اقتصادی، این کار بی فایده است و تاثیری در ارزانی کالا‌ها نخواهد داشت. در همین رابطه سیامک قاسمی، فعال حوزه اقتصاد در صفحه خود نوشت: «.. واقعیت این است تورمی که ما گرفتارش هستیم، تورم «فشار هزینه» و ناشی از افزایش قیمت دلار، مواداولیه و تحریم است. در این تورم، حتی اگر یک کالا هم فروش نرود، قیمت‌ها کاهش پیدا نمی‌کند.»

در کنار این موضوعات، همچنان صحبت‌های عضو هیات‌مدیره یکی از خودروسازان داخلی که در روز‌های گذشته و در اظهارنظری بیان کرده بود که این شرکت از بابت تولید هردستگاه خودرو حدودا ۷۰‌میلیون‌تومان ضرر می‌کند، سوژه توییتر فارسی است. رضاامیدوار تجریشی، رییس مرکز توسعه اقتصادی جوانان کشور‌های اسلامی در صفحه توییتر خود در همین رابطه نوشت: «شما که قیمت کالای تولید‌شده‌ات را با ضرر ۷۰‌میلیون‌تومانی می‌فروشی، می‌دانی حقوقی که داری میگیری پایمال‌کردن صاحبان سهام است؟» در جمع مسوولان و چهره‌های دولتی حاضر در توییتر، هادی طحان‌نظیف، سخنگو و عضو حقوقدان شورای نگهبان در صفحه شخصی خود در توییتر درباره بررسی طرح جهش تولید دانش بنیان در شورای نگهبان نوشت. او بیان کرد که «این طرح مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به اصلاحات انجام شده مغایر با موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد. امیدواریم با مانع زدایی، بسترسازی و زیرساخت‌هایی که در این طرح فراهم شده، تولید دانش‌بنیان اشتغال‌آفرین موجب پیشرفت اقتصادی محسوس در کشور شود.»

منبع: دنیای اقتصاد

عناوین برگزیده
دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه:

دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت