تاریخ: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۱:۲۴
بازدید: ۱۷۵
کد خبر: ۲۵۹۹۰۲

بیش از ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان در حوزه مواد معدنی کشور فعال است

بیش از ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان در حوزه مواد معدنی کشور فعال است
‌می‌متالز - دستیار معاون علمی و فناوری رییس جمهور در حوزه فناوری و نوآوری معدن گفت: بیش از ۷۰۰ شرکت دانش بنیان در این حوزه در کشور فعال است این در حالی است که فقط ۲۰ مورد از این شرکت‌ها در نمایشگاه بین‌المللی معدن و صنایع معدنی در کرمان شرکت کرده اند.

به گزارش می‌متالز، حمیدرضا شاهوردی شامگاه چهارشنبه در آئین آغاز به کار نهمین نمایشگاه بین المللی معدن و صنایع معدنی در محل نمایشگاه دائمی جنوب شرق کشور (مرنا) افزود: امسال تأکید معاون علمی و فناوری رییس جمهور برای اتصال زیست بوم دانش بنیان کشور به شرکت‌های بزرگ است و تاکید می‌کند تا زمانی که اتفاقات حوزه دانش بنیان به شرکت‌های بزرگ اتصال نیابد شاهد اثرات اقتصادی بر سفره‌های مردم نخواهیم بود.

وی اظهار داشت: برای مردمی که در شرایط سخت مشکلات را تحمل می‌کنند باید بهره وری را افزایش داد تا مشکلات معیشتی و اقتصادی آن‌ها را بتوان اصلاح کرد.

شاهوردی بیان کرد: حوزه فعالیت‌های دانش بنیان نیز به کسب بیشترین منفعت کمک می‌کند.

وی با اشاره به اینکه عرصه توسعه معادن استان کرمان به دهه ۷۰ بر می‌گردد تصریح کرد: در سال جاری این اتصال زیست بومی باید اتفاق بیفتد و این امکان پذیر نیست مگر با تمرکز بر شرکت‌های بزرگ آن هم شرکت‌های بزرگ معدنی.

شاهوردی گفت: در شرایط پیچیده اقتصادی کشور؛ شرکت‌هایی مانند شرکت‌های معدنی و پتروشیمی می‌توانند وظیفه استقامت در شرایط سخت کشور را بر عهده بگیرند.

وی خاطزنشان کرد: شرکت‌های دانش بنیان در استان کرمان در موقعیت بالایی در سطح ملی قرار ندارند.

شاهوردی پیشنهاد کرد: در حوزه اتصال زیست بوم دانش بنیان به شرکت‌های بزرگ استان کرمان باید تصمیم صحیح گرفته شود، تا در این زمینه شرکت‌های دانش بنیان استان کرمان، به عنوان صنایع دانش بنیان پیشران مقام اوّل را داشته باشند.

وی ادامه داد: اگر شرکت مس با تمام ظرفیت خود وارد این عرصه شود به عنوان یک ابَرپیشران می‌تواند نقش خود را در توسعه و تولید دانش بنیان کشور ایفا کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان نیز در این آئین اظهار کرد: برپایی نمایشگاه‌ها، ارتباطی بین واحد‌های تولیدی و شرکت‌های فناور ایجاد می‌کند.

حسین محرابی افزود: کرمان به بهشت معادن ایران معروف است و ۳۰ تا ۴۰ درصد ارزش افزوده واقعی محصولات در این استان را از بخش معادن داریم که نقش شرکت‌های دانش‌بنیان باید در حوزه ارزش افزوده باید برجسته باشد.

محرابی تصریح کرد: شرکت‌های دانش بنیان بزرگ پیشانی نوآوری هستند و در شرکت مس افق چشم‌انداز روشنی وجود دارد در این حوزه در زمینه فرآوری و افزایش ارزش افزوده باید کار زیادی انجام شود.

منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) کرمان

عناوین برگزیده