تاریخ: ۰۶ خرداد ۱۴۰۱ ، ساعت ۲۲:۳۶
بازدید: ۴۰۰
کد خبر: ۲۶۰۱۹۰
سرویس خبر : آهن و فولاد
مدیر عامل مجتمع فولاد کویر:

آران و بیدگل، پایتخت صنایع پایین دستی فولاد ایران می‌شود

آران و بیدگل، پایتخت صنایع پایین دستی فولاد ایران می‌شود
‌می‌متالز - مدیر عامل مجتمع فولاد کویر آران و بیدگل گفت: در نگاه استراتژیک این مجتمع، آران و بیدگل و منطقه شمال استان اصفهان در سال ۱۴۱۰ به پایتخت صنایع پایین دستی فولاد ایران تبدیل می‌شود،

به گزارش می‌متالز، احمد خوروش در حاشیه بازدید استاندار اصفهان از مجتمع فولاد کویر گفت: مجتمع فولاد کویر شهرستان آران و بیدگل در حال حاضر جزو ۱۰۰ شرکت برتر و در جایگاه شصت و دومین شرکت برتر در سطح کشور قرار دارد.

مدیر عامل مجتمع فولاد کویر آران و بیدگل افزود: ظرفیت تولیدی این شرکت یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن محصولات طویل فولادی است و در حال حاضر ۱۰ درصد از نیاز بازار کشور به میلگرد ساختمانی و ۴۰ درصد از نیاز بازار کشور به کلاف صنعتی صنعتی را تولید می‌کند.

خوروش با اشاره به کسب عنوان صادر کننده نمونه ملی توسط این مجتمع صنعتی گفت: مجموع صادرات شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل در سال گذشته حدود ۲۶۰ میلیون دلار بوده که ۲۴۰ میلیون دلار آن مربوط به صادرات محصولات مجتمع فولاد کویر است.

مدیر عامل مجتمع فولاد کویر آران و بیدگل به احداث فاز‌های توسعه این مجتمع اشاره کرد و گفت: با بهره برداری از این پروژه ها، صادرات این مجتمع نه به صورت خام فروشی بلکه در قالب صنایع پایین دستی فولادی به یک و نیم میلیارد دلار خواهد رسید.

خوروش با بیان اینکه در نگاه استراتژیک این مجتمع، منطقه شمال استان اصفهان در سال ۱۴۱۰ به پایتخت صنایع پایین دستی فولاد ایران تبدیل می‌شود، خاطرنشان کرد: در آینده نه چندان دور، ۸۰۰ هزار تن فولاد کیفی آلیاژی تولیدی این مجتمع به محصولات با ارزش افزوده بالای فولادی و بیش از ۳۰۰ گرید سایز فولاد مورد نیاز کشور تبدیل می‌شود.

مدیر عامل مجتمع فولاد کویر با اشاره به اینکه ۹۴ درصد از کارکنان این مجتمع بومی منطقه با میانگین سنی ۳۲ تا ۳۵ سال و ۷۵ درصد کارکنان دارای تحصیلات عالیه دانشگاهی هستند، افزود: فناوری سیستم فیلتراسیون خطوط توسعه این مجتمع از به روزترین خطوط تولیدی اروپا خریداری و بومی سازی شده است.

احمد خوروش گفت: دیدگاه و راهبرد ما در تامین آب، استفاده از پساب فاضلاب انسانی منطقه از طریق تصفیه و بازچرخانی چند باره‌ی آن در خطوط تولید است به نحوی که از یک سو این مجتمع زا منابع آب زیرزمینی بی نیاز گردد و از سوی دیگر، با تصفیه پساب فاضلاب، از آلوده شدن منابع آب زیرزمینی و خروج چاه‌های موجود از مدار بهره برداری جلوگیری گردد.

منبع: خبرگزاری شبستان

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده