به گزارش میمتالز، حمیدرضا باقری با بیان اینکه صنایع میتوانند بخشی از برق موردنیاز را در بورس و بخشی را از شرکتهای برق منطقهای تهیه کنند، گفت: صنایعی که کد بورسی گرفتند، میزان برق مصرفی را در بورس یا بصورت معامله دو جانبه خریداری کرده و بقیه را از طریق برق منطقهای خریداری میکنند.
وی افزود: هیچ منع قانونی وجود ندارد و صنایع میتوانند در زمان اوج مصرف، برق را از بورس خریداری کنند. ظرفیت تخصیص یافته به نیروگاهها در بورس انرژی، توسط مشترکان قابل خریداری بوده و هر مشتری قیمت بیشتری پیشنهاد دهد، برنده خواهد بود تا جایی که برق قابل عرضه تمام شود.
این مقام مسوول ادامه داد: هنگام کمبود عرضه و تقاضا منجر به افزایش رقابت خریداران و جهش قیمت در بورس خواهد شد و بازخوردی به سرمایهگذار میدهد تا در زمینه احداث نیروگاه قدم پیش گذاشته و با اطمینان کامل و در محیط رقابتی سالم و کامل نسبت به ایجاد نیروگاه اقدام کند.
به گفته باقری از ۷۵۰ مشترک معرفی شده به بورس تنها ۴۵ درصد کد بورسی گرفته و بقیه اقدام به خرید برق از طریق منطقه با قیمتهای بیشتر میکنند. در حالی که وزارت نیرو خرید برق از بورس انرژی را در اولویت تامین قرار داده و طبق مصوبه هیات دولت، مشترکان یک مگاوات و بیشتر باید از طریق بورس اقدام کنند.
منبع: بورس پرس