به گزارش میمتالز، انجمن جهانی فولاد در جدیدترین گزارش خود اعلام کرد، تولید فولاد ایران در ماه آوریل ۲۰۲۲ (فروردین ۱۴۰۱) نسبت به مدت مشابه سال ۲۰۲۱ با کاهش ۲۰.۷ درصدی به ۲.۲ میلیون تن رسیده است.
تولید فولاد ایران در ۴ ماه نخست ۲۰۲۲ نیز کاهش ۸.۹ درصدی داشته و به ۹.۱ میلیون تن رسیده است.
کاهش تولید فولاد ایران در ماه آوریل و همچنین در ۴ ماه نخست ۲۰۲۲ درحالی رخ داده است که همه ۱۰ کشور نخست تولیدکننده فولاد جهان به جز هند، روسیه و ترکیه و همچنین به طور کلی تولید فولاد جهان در مدت کاهش تولید داشتهاند.
بر اساس این گزارش، ایران در فوریه ۲۰۲۱ (بهمن ۱۳۹۹)، در میان بزرگترین تولیدکنندگان فولاد جهان در جایگاه دهم قرار گرفت که از آن ماه تاکنون این جایگاه را حفظ کرده است.
بر اساس این گزارش، ایران در سال گذشته میلادی همچنان جایگاه دهم خود را حفظ کرده است.
چین با تولید ۹۲.۸ میلیون تن، هند با تولید ۱۰.۱ میلیون تن و ژاپن با تولید ۷.۵ میلیون تن، سه کشور نخست تولید فولاد در جهان هستند.
بر اساس این گزارش، تولید فولاد ایران با کاهش ۲۰.۷ درصدی بیشترین میزان افت را به خود اختصاص داده است.
تولید فولاد چین ۵.۲ درصد، ژاپن ۴.۴ درصد، آمریکا ۳.۹ درصد، کره جنوبی ۴.۱ درصد، آلمان ۱.۱ درصد، برزیل ۴ درصد کاهش یافته است.
تولید فولاد هند ۶.۲ درصد، روسیه ۰.۶ درصد و ترکیه ۱.۶ درصد افزایش یافته است.
همچنین بر اساس آمار این نهاد بینالمللی، تولید فولاد ایران طی سال ۲۰۲۱ به ۲۸.۵ میلیون تن رسیده است که نسبت به سال ۲۰۲۰ کاهش ۱.۸ درصدی را نشان میدهد.
تولید فولاد در غرب آسیا که تحت تاثیر افت تولید ایران، کاهشی شده است، در این ماه نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۴.۵ درصد کاهش یافته و به ۳.۳ میلیون تن رسیده است.
با توجه به تولید ۲.۲ میلیون تنی ایران در ماه آوریل، ۶۶.۶۶ درصد تولید فولاد غرب آسیا در اختیار ایران بوده است.
بر اساس این گزارش، تولید فولاد جهان در ماه آوریل ۲۰۲۲ نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵.۱ درصد کاهش یافته و به ۱۶۲.۷ میلیون تن رسیده است.
همچنین تولید فولاد جهان در ۴ ماه نخست امسال ۷.۱ درصد افت کرده و به ۶۱۹.۱ میلیون تن رسیده است.
تولید فولاد در کشورهای اتحادیه اروپا در ماه آوریل با کاهش ۵.۴ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ۱۲.۳ میلیون تن رسیده است.
کشورهای آسیا و اقیانوسیه در ماه آوریل ۲۰۲۲ یعنی فروردین ماه امسال ۱۲۱.۴ میلیون تن فولاد تولید کردند که ۴ درصد کمتر شده است.
تولید فولاد کشورهای آمریکای شمالی نیز در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۵.۱ درصد کاهش یافته و به ۹.۴ میلیون تن رسیده است.
همچنین تولید فولاد کشورهای مستقل مشترکالمنافع، روسیه و اوکراین در این بازه زمانی با ۱۸.۴ درصد کاهش به ۷.۳ میلیون تن رسیده است.
تولید فولاد کشورهای آمریکای جنوبی نیز با کاهش ۴.۸ درصدی به ۳.۶ میلیون تن تولید داشتهاند.
منبع: خبرگزاری فارس