به گزارش میمتالز، پانزدهمین نمایشگاه تخصصی طلا، فلزات گرانبها، گوهرسنگ، ماشینآلات و صنایع وابسته صبح چهارشنبه ۱۸ خرداد ماه در محل نمایشگاههای بینالمللی استان اصفهان افتتاح میشود.
در نشست خبری این نمایشگاه با حضور برگزارکنندگان، جمعی از مدیران و اعضای انجمن طلا، مدیرعامل نمایشگاه بینالمللی اصفهان و اصحاب رسانه، برنامههای مربوط به برگزاری این نمایشگاه تشریح شد.
حسین سید معلمی یکی از برگزارکنندگان این نمایشگاه در این نشست خبری اظهار کرد: انجمن طلاسازان، ماشینسازان این حوزه و بسیاری از فعالان صنعت طلای استان در برگزاری این نمایشگاه کمک کردند و به همین خاطر امسال این نمایشگاه بسیار با کیفیتتر از سالهای قبل برگزار خواهد شد.
وی گفت: با برنامهریزیهای انجام شده، در آینده نمایشگاه طلای اصفهان یکی از بهترین نمایشگاههای کشور خواهد بود و به خاطر پتانسیل شرکتکنندگان و صاحبان این صنعت، میتواند به یکی از برترین نمایشگاههای منطقه تبدیل شود.
برگزارکننده پانزدهمین نمایشگاه تخصصی طلا، فلزات گرانبها، گوهرسنگ، ماشین آلات و صنایع وابسته افزود: اصفهان جزو نوابغ و نوادر صنعت طلای دنیا به ویژه در حوزه ماشینسازی است و به همین خاطر طلاسازان ترکیه و ایتالیا بسیار تحت تأثیر ماشینسازان ایرانی هستند. اصفهان، امروز قطب و پایتخت طلای کشور است. این نمایشگاه، یکی از تخصصیترین نمایشگاههای طلا در منطقه محسوب میشود که مشاغل تخصصی مربوط به صنعت طلا در این نمایشگاه حضور دارند.
وی خاطر نشان کرد: در این نمایشگاه اثر هنری «اشک زاینده رود» که اثری است برای بزرگداشت زایندهرود، روز چهارشنبه در حاشیه نمایشگاه رونمایی خواهد شد. رونمایی از اپلیکیشن طلا، رویداد دیگری است که در روز چهارشنبه برگزار خواهد شد. علاوه بر این میز طلای کشور نیز در همین روز در اتاق بازرگانی اصفهان افتتاح خواهد شد.
علیرضا مرتضوی، مدیرعامل جدید شرکت نمایشگاههای بینالمللی استان اصفهان، اظهار کرد: تجربه اقتصاد مقاومتی در نمایشگاههای گذشته دیده میشود و در نمایشگاه پانزدهم از این تجربیات استفاده شده است. این نمایشگاه در حالی برگزار میشود که کشور از نظر اقتصادی در شرایط خاصی قرار دارد و این نشاندهنده عزم جدی فعالان استان اصفهان در این حوزه است.
وی افزود: ما در چشمانداز نمایشگاههای استان اصفهان نگاهی اقتصادی و دانشبنیان به آینده داریم و بنا داریم در سال «تولید، دانشبنیان، اشتغالآفرین» در این زمینه با برنامهریزیهای انجام شده به اشتغال و تولید دانشبنیان در استان رونق بیشتری ببخشیم.
مدیرعامل جدید شرکت نمایشگاههای بینالمللی استان اصفهان اظهار کرد: همچنین میخواهیم در آینده نمایشگاههای تخصصی و فوق تخصصی را به صورت کیفی برگزار کنیم تا بازدیدکنندگان و غرفهداران از این نمایشگاه بیشترین رضایت را داشته باشند. ما برای رونق نمایشگاه برنامههای دیگری نیز داریم و به طور مثال با هماهنگیهای انجام شده قرار است که تعدادی از هیاتهای خارجی از نمایشگاه طلا بازدید کنند.
محسن طلائی، رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگهای قیمتی اصفهان، اظهار کرد: این نمایشگاه یکی از بزرگترین نمایشگاههای ایران و منطقه است و از لحاظ کیفی نیز پیشرفت خوبی داشته است. بسیاری از محصولاتی که در این نمایشگاه عرضه میشود با مدلهای جدید طراحی شده که این طرحها با پتانسیل طراحان جوان کشور خلق شدهاند.
وی گفت: بنا داریم با افزایش تولید طلا در استان شاهد رونق بیشتر این صنعت در اصفهان باشیم تا صنعت طلای اصفهان به جایگاه اصلی خود برسد. تحریم طلا یکی از مهمترین مسائلی است که صنعت طلای کشور با آن درگیر است و اگر این مشکل حل شود، آمادگی حضور قدرتمند در بازار جهانی را داریم.
رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگهای قیمتی اصفهان خاطر نشان کرد: متأسفانه امروز مسائلی مانند میزان اشتغالزایی در صنعت طلای استان منفی شده است و امیدواریم با برداشته شدن تحریمها شاهد بازگشت این صنعت مهم کشور به روزهای اوج خود باشیم.
وی تصریح کرد: به طور کلی ورود شرکتهای دانشبنیان به حوزه طلا یکی از مهمترین رویدادهایی است که در سالهای اخیر در صنعت طلای اصفهان اتفاق افتاده و با توجه به قیمت این روزهای بازار طلا مسائل زیست محیطی مانند تصفیه آب و هوا بسیار بیشتر از قبل پیگیری میشود.
رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگهای قیمتی اصفهان گفت: نمایشگاه طلا علاوه بر اینکه به صورت استانی برگزار شده، رویکردی ملی نیز دارد و در حوزه اشتغال نیز باید بگوییم علیرغم مشکلاتی که وجود داشته است در حوزه دانشبنیان شاهد افزایش اشتغال بودهایم.
پانزدهمین نمایشگاه تخصصی طلا، فلزات گرانبها، گوهرسنگ، ماشینآلات و صنایع وابسته ۱۸ تا ۲۱ خردادماه ۱۴۰۱ از ساعت ۱۱ الی ۲۰ پذیرای بازدیدکنندگان است.