تاریخ: ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۶:۳۶
بازدید: ۲۱۴
کد خبر: ۲۶۱۶۱۶
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان:

صنعت سیمان با افت ۳۰ درصدی مصرف برق قادر به مدیریت تولید است/لزوم برنامه‌ریزی با هماهنگی وزارت نیرو

صنعت سیمان با افت ۳۰ درصدی مصرف برق قادر به مدیریت تولید است/لزوم برنامه‌ریزی با هماهنگی وزارت نیرو
‌می‌متالز - دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان گفت: صنعت سیمان با ۷۰ درصد دیماند برق خریداری شده نیز می‌تواند تولید خود را مدیریت کند تا شاهد توقف کارخانجات و التهاب بازار نباشیم.

به گزارش می‌متالز، «عبدالرضا شیخان» با اشاره به آغاز قطعی‌های برق در این صنعت به منظور مدیریت بار شبکه و تامین برق مصرفی خانوارها، افزود: هرچند موضوع قطعی گاز در زمستان با سوخت دوم در بسیاری کارخانجات مدیریت شد، اما هیچ جایگزینی برای برق وجود ندارد.

وی بیان‌داشت: با قطعی برق، توقف ماشین‌آلات و خطوط تولیدی را شاهد بوده و کوره‌ها از کار می‌افتند، در نتیجه نمی‌توان کلینکر تولید کرد.

این مقام صنفی ادامه‌داد: بر این اساس حجم تولید کاهش یافته و عرضه به بازار نیز با افت مواجه می‌شود که در نهایت منجر به افزایش قیمت‌ها و التهاب بازار خواهد شد.

وی خاطرنشان‌کرد: پیشنهاد این انجمن، مدیریت مصرف برق با هماهنگی کارخانجات مختلف با لحاظ صرفه‌جویی، شب و روز و پیک مصرف است.

شیخان ادامه‌داد: صنعت سیمان با ۷۰ درصد دیماند خریداری شده نیز می‌تواند تولید خود را مدیریت کند تا شاهد توقف کارخانجات و التهاب بازار نباشیم.

وی گفت: به این منظور، شرکت‌های برق منطقه‌ای باید برنامه تولید هر کارخانه را گرفته و نسبت به هماهنگی اقدام کنند.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان تاکید کرد: خطوط تولید کارخانجات سیمان به‌ویژه کوره‌ها نباید متوقف شود، زیرا منجر به لطمات فنی می‌شود، اما به‌طور می‌توان مثال شب‌ها برق را کامل در اختیار کارخانجات قرار داد تا آسیاب‌ها فعال باشند و به سایش بپردازند و صبح به خطوط تولید برسند.

وی هشدار داد: در غیر این صورت و تداوم قطعی‌های برق، افزایش قیمت هر پاکت سیمان حتی تا ۱۰۰ هزار تومان دور از ذهن نخواهد بود.

شیخان، نیاز هر کارخانه سیمان برای تولید یک تن از این محصول را ۱۰۰ کیلو وات ساعت برق برشمرد.

منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده