تاریخ: ۲۲ خرداد ۱۴۰۱ ، ساعت ۲۰:۴۱
بازدید: ۳۴۷
کد خبر: ۲۶۲۱۴۰
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

پرداخت ۹۷ میلیارد تومان تسهیلات به واحد‌های تولیدی کردستان

پرداخت ۹۷ میلیارد تومان تسهیلات به واحد‌های تولیدی کردستان
‌می‌متالز - مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان گفت: تاکنون ۹۷ میلیارد تومان تسهیلات از سوی بانک‌های عامل به واحد‌های تولیدی استان پرداخت‌شده است.

به گزارش می‌متالز، بختیار خلیقی با اشاره به تسهیلات تبصره (۱۸) سال ۱۴۰۰ یادآور شد: ۱۱۳ طرح با ۵۹۸ میلیارد تومان برای پرداخت تسهیلات به بانک‌های عامل معرفی‌شده و اکنون نیز پرداخت تسهیلات ۳۳ میلیارد تومانی به واحد‌های تولیدی استان در دست اجرا است.

وی ادامه داد: از محل تسهیلات تبصره (۱۸) درمجموع ۵۹۸ میلیارد تومان سهم استان است و عملکرد و میزان جذب تسهیلات در سال ۱۴۰۰، ملاک تخصیص تسهیلات جدید در سال ۱۴۰۱ خواهد بود.

منبع: شاتانیوز

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم