تاریخ: ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ ، ساعت ۰۲:۰۴
بازدید: ۱۵۷
کد خبر: ۲۶۲۶۶۲
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

ورود غول خرده‌فروشی اماراتی به حوزه رمز ارز‌ها

ورود غول خرده‌فروشی اماراتی به حوزه رمز ارز‌ها
‌می‌متالز - از زمان پیدایش رمزارز‌ها و معرفی پروژه‌های گوناگون در این خصوص، شرکت‌های بسیاری با اهداف متفاوت به بازار وسیع و رو به رشد این ارز‌ها ورود کرده‌اند.

به گزارش می‌متالز، تخصیص بخشی از سبد سرمایه‌گذاری‌ها به رمز ارز‌ها با توجه به برنامه‌های آتی و همچنین امکان رشد قیمتی و افزایشِ ارزشی (کاربرد روزافزون) ارز‌های دیجیتال، نوعی تصمیم هوشمندانه به حساب می‌آید. استخدام کارشناسان حوزه رمزارز و تحلیلگران این بازار از سوی شرکت‌های بزرگ و کوچک بین‌المللی نشان از بررسی مستمر و تخصصی این بازار توسط شرکت‌هاست. در هفته اول ماه ژوئن (نیمه اول خرداد) هلدینگ ماجد الفطیم خبر از همکاری راهبردی خود با صرافی معتبر و جهانی بایننس برای پذیرش رمز ارز در ۲۹ مرکز خرید و ۱۳ هتل داد؛ این غول خرده‌فروشی اماراتی که در زمینه‌های مراکز خرید، هتل و سینما در خاورمیانه، آسیا و آفریقا فعال است با این تصمیم و شروع این همکاری قدم در راهی طولانی و سراسر فرصت گذاشته است. چانگ پنگ ژائو، مدیرعامل ۴۴ ساله صرافی بایننس نیز هفته گذشته این توییت را منتشر کرد: «اکنون ۲۹ مرکز خرید، ۱۳ هتل و چهار انجمن با کاربری مختلط، رمزارز را از طریق بایننس‌پی می‌پذیرند؛ پذیرش ادامه دارد.»

البته اخذ چنین تصمیم‌هایی یا ورود به چنین عرصه‌های نو و کم‌سابقه‌ای می‌تواند نوعی ریسک‌پذیری بالا از سوی شرکت‌ها به حساب آید، اما نباید فراموش کرد حتی صرف انتشار خبر نیز می‌تواند توجه رسانه‌ای و تبلیغاتی برای شرکت‌ها به همراه داشته باشد؛ اولین بودن نوعی راهبرد برای ایجاد مزیت رقابتی برای شرکت‌های بزرگ و فعال در عرصه تجارت جهانی است. مطابق اعلام سرمایه‌گذار گروه ماجد الفطیم که در اوایل سال میلادی جاری گزارشی از دارایی‌ها ارائه کرده بود این هلدینگ در ۱۷ کشور جهان به فعالیت مشغول است؛ املاک این شرکت شامل ۲۹ مرکز خرید در پنج کشور در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا، از جمله مرکز خرید امارات، مرکز خرید مصر، مرکز خرید عمان و مرکز خرید عربستان است. همچنین در سال ۲۰۲۱، مراکز خرید ماجد الفطیم ۱۷۵ میلیون بازدیدکننده داشته است. این گروه همچنین دارای ۱۳ هتل (۱۱ هتل در امارات و دو هتل در بحرین) است. در چشم‌انداز و ارزش‌های شرکت نیز به شکل روشن، بهره‌گیری از اشکال مختلف نوآوری برای ایجاد تجربه بهتر مشتریان و مخاطبان ذکر شده است و این خود می‌تواند دلیلی از جذابیت بازار رمز‌ارز‌ها برای این هلدینگ عظیم باشد. مدیر عامل صرافی بایننس در خصوص این همکاری ادامه می‌دهد: «ماجد الفطیم یکی از معتبرترین کسب و کار‌ها در خاورمیانه است و هر سال میلیون‌ها مشتری دارد؛ یکپارچه‌سازی فناوری‌های Web ۳ (اینترنت غیرمتمرکز، همراه با فعالیت‌های پررنگ هوش مصنوعی در آن) به مشتریانش امکان دسترسی به روش‌های نوآورانه جدید برای تعامل با برندهایش و ارائه راه‌های جدید برای پرداخت می‌دهد.»

در خلال سخنان و نظرات چانگ‌پنگ ژائو متوجه همکاری کاربردی و راهبردی بسیار وسیع این دو برند جهانی می‌شویم؛ چیزی که فراتر از یک سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت یا بلندمدت مستقیم است. پروژه‌های دیگری که این دو شرکت در آن‌ها همکاری خواهند کرد شامل فهرست کردن توکن‌های غیرقابل تعویض NFT (توکن غیرقابل تعویض یا توکن غیر‌مثلی (Non-Fungible Token) که به شکل مخفف به آن NFT گفته می‌شود؛ یکی از انواع ارز دیجیتال رمزنگاری شده است که سند مالکیت اثری دیجیتال را در فضای بلاک‌چین (زنجیره بلوکی) صادر می‌کند) در بازار بایننس و ایجاد زیرساخت کیف پول دیجیتال برای نگهداری ارز‌های دیجیتال از چندین پلتفرم است. شروع این فعالیت‌ها هر کدام می‌تواند شاخه‌ای از بازار وسیع رمز‌ارز‌ها باشد که نگاه تخصصی گروه ماجد الفطیم به موضوع را نشان می‌دهد و شاید در آینده یکی از شاخه‌ها به عنوان مثال عرضه کیف پول دیجیتال به شکل عمیق و جدی‌تر دنبال شود. هر کدام از بخش‌های ذکر شده در همکاری طرفین جای فعالیت بسیار دارد و می‌تواند در آینده زمینه‌ای مناسب برای فعالیتی متمرکزتر از سوی این غول خرده‌فروشی باشد. آنچه مسلم است فناوری رمز‌ارز‌ها و کلیه شاخه‌ها و نوآوری‌های مربوط به آن در ابتدای راه قرار دارند و ابهامات بسیاری برای عموم مردم و سرمایه‌گذاران نهادی و غیر‌نهادی در این رابطه وجود دارد؛ ورود چنین شرکت‌هایی با حجم بالایی از سرمایه‌های در گردش و ثابت می‌تواند توجه همگانی را به ارمغان آورد. توجهی که الزامات بسیار مهم و حیاتی را به دنبال خواهد داشت؛ اخلاقیات، مسائل حقوقی و حتی فلسفه وجودی رمزارزها، هرکدام این موضوع‌ها نیازمند رویکردی تخصصی برای ایجاد فرهنگ استفاده عمومی و صحیح از این فناوری مدرن است. بی‌گمان با گذشت زمان و پیوستن افراد و شرکت‌های بیشتر برای بهره‌گیری و استفاده از رمز‌ارز‌ها پرسش‌های گوناگونی به وجود خواهد آمد که پاسخ به سوالات و ابهامات باید توسط کارشناسان و متخصصان امر از پیش روشن و آماده ارائه به مخاطبان باشد.

منبع: دنیای اقتصاد

عناوین برگزیده