تاریخ: ۰۸ تير ۱۴۰۱ ، ساعت ۲۱:۰۳
بازدید: ۲۹۱
کد خبر: ۲۶۴۶۲۵
سرویس خبر : آهن و فولاد

فسازان در سومین ماه سال چگونه ظاهر شد؟

فسازان در سومین ماه سال چگونه ظاهر شد؟
‌می‌متالز - شرکت غلتک سازان سپاهان خرداد سال مالی جاری را با فروش خوب ۲۲۴ میلیارد تومانی به پایان رساند.

به گزارش می‌متالز، شرکت غلتک سازان سپاهان با نماد معاملاتی فسازان در سومین ماه از سال مالی منتهی به ۱۴۰۱/۱۲/۲۹ به درآمد حاصل از فروش ۲۲۳.۷ میلیارد تومانی که ۲۱ درصد بیشتر از اردیبهشت و ۴ درصد بیشتر از متوسط فروش ۲ ماهه اول سال بوده، دست یافته است.

مجموع مقدار فروش شرکت از ابتدای سال تا پایان خرداد با رشد ۱۰ درصدی نسبت به سه ماهه اول سال ۱۴۰۰ به رقم ۶۵۴.۴ میلیارد تومان رسیده است.

مقدار فروش شمش در این ماه با افزایش ۳۰ درصدی نسبت به ماه گذشته حدود ۱۳ هزار تن گزارش شده و نرخ فروش این محصول ۹ درصد نسبت به اردیبهشت کاهش یافته است.

منبع: نبض بورس

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم