به گزارش میمتالز، احمد اکبری معاون سرمایههای انسانی و توسعه مدیریت ذوب آهن اصفهان، اظهار داشت: سرمایههای انسانی ذوبآهن اصفهان که در بخشهای گوناگون خط تولید، در حال تلاش و کوشش هستند، اساسیترین داراییهای کارخانه محسوب میشوند، زیرا بدون حضور دانش و اندیشه پویای آنها، این ماشینآلات و تجهیزات کارایی نخواهند داشت.
وی افزود: برای حفظ سرمایههای انسانی و توسعه شایستگیها و توانمندیهای آنها، سلامتی در اولویت اول قرار دارد و این مهم رسالت اولیه ذوب آهن اصفهان از زمان تاسیس تاکنون است.
معاون سرمایههای انسانی و توسعه مدیریت ذوبآهن اصفهان، تصریح کرد: این کارخانه ۱۶ هزار و ۵۰۰ هکتار فضای سبز منحصربهفرد و دست کاشت دارد که سرانه فضای سبز شرکت به ازای کارکنان، بیش از یک هکتار است.
اکبری در پایان یادآور شد: این کارخانه یکی از بزرگترین و مجهزترین بیمارستانهای سطح کشور را دارا است که در کنار خدمترسانی به کارکنان شرکت و خانوادههای آنها به عموم هموطنان نیز در امر سلامت یاری میرساند.
امیری مدیر روابطعمومی ذوبآهن اصفهان، گفت: تولید فولاد در ایران ثمره احداث ذوب آهن اصفهان است. این کارخانه عظیم صنعتی به عنوان یک آرمان ملی با حضور نیروهای مختلف از سطح کشور و تلاش شبانهروزی آنها طی چهار سال ساخته شده که این دستاورد بینظیر به عنوان یک رکورد ثبت شد.
وی افزود: احداث فولادشهر از جمله دستاوردهای دیگر ذوبآهن اصفهان است که به عنوان یک شهر مدرن ساخته شد و یک مسئولیت اجتماعی بزرگ به شمار میرود. از زمان ساخت ذوب آهن تاکنون حدود ۱۴۰ هزار نفر در آموزشگاه این کارخانه آموزش دیدند و در صنایع مختلف کشور به کار گرفته شدند و این رویکرد تاکنون ادامه دارد.
مدیر روابطعمومی ذوب آهن اصفهان ادامه داد: دوران دفاع مقدس نیز برای این فولادساز اصفهان برگ زرین دیگری محسوب میشود؛ زیرا این کارخانه در کنار حفظ خط تولید، برای پشتیبانی از جبهههای جنگ با اعزام ۱۴ هزار نفر رزمنده و ارسال قطعات و تجهیزات، نقش بیبدیلی را ایفا کرد که سند افتخار آن تا همیشه جاودانه خواهد بود.
وی بیان کرد: ذوب آهن اصفهان با بهرهمندی از انواع گواهینامههای ملی و بینالمللی مطابق با استانداردهای روز دنیا، انواع محصولات فولادی مانند ریل، آرک معدن، انواع تیرآهن، میلگرد و… را تولید و در کنار تامین نیاز بازار داخل، نیمی از محصولات را صادر میکند.
امیری گفت: این شرکت در راستای عمل به مسئولیت اجتماعی پساب شهرهای فولادشهر، مینادشت و ۱۱ روستای شهرستان فلاورجان و همچنین زرینشهر را خریداری کرده و در سیکل تولید مورد استفاده قرار میدهد؛ در خرید پساب این شهرهای همجوار ۵۰۰ میلیارد تومان و برای انتقال پساب کارخانه نیز ۱۵۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری شده و اقدام دیگر در این زمینه ساخت تصفیهخانه پساب در ذوب آهن با سرمایهگذاری ۲۵۰ میلیارد تومان است.
مدیر روابطعمومی ذوبآهن اصفهان در خصوص مقوله بومیسازی نیز، اذعان کرد: ذوب آهن اصفهان با دارا بودن کارگاههای مدلسازی، قالبسازی، ریختهگری و ساخت، ۸۵ درصد از قطعات و تجهیزات را در داخل کارخانه میسازد و در تامین قطعات و تجهیزات سایر صنایع کشور نیز نقش دارد.
حمید حسینی مدیر بهداشت و محیطزیست ذوب آهن مطرح کرد این شرکت سال ۱۳۹۴، ۲۰۰ مترمکعب بر ساعت پساب زرینشهر را در تصیفهخانه جذب کرد و هماکنون نیز ۸۴۰ مترمکعب پساب شهرهای ایمانشهر، فولادشهر و لنجان را در تصفیهخانه جذب میکند که از منظر بهداشت بسیار موثر است و از بعد تامین آب نیز حدود ۵۰ درصد از آب برداشتی از کارخانه را کاهش میدهد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: این شرکت ۱۶ هزار و ۵۰۰ هکتار جنگل دست کاشت دارد که در بین صنایع یک رکورد بینظیر به شمار میرود؛ از این عدد ۱۴ هزار هکتار آن دیم است و مابقی آن نیز از طریق پساب مازاد کارخانه آبیاری میشود.
منبع: اخبار فلزات