به گزارش میمتالز، مهندس ایرج رخصتی مدیرعامل ذوب آهن اصفهان در این نشست گفت: هر یک از بخشهای کشور برای پیشرفت و آبادانی ایران اسلامی رسالتی دارند و تولید، وظیفه کلیدی و اصلی صنایع فولادی به عنوان بخش پیشران اقتصاد کشور است.
وی افزود: ذوب آهن اصفهان با دانش نیروی انسانی و تجربه بیش از نیم قرنی و همچنین برخورداری از زیرساختهای موثر در بخشهای گوناگون در کنار گسترش سبد محصولاتش، تولیدات با ارزش افزوده بالا را به عنوان یک استراتژی کلیدی در دوره جدید در دستور کار قرار داده است.
مدیرعامل ذوب آهن اصفهان خاطر نشان کرد: این شرکت به عنوان اولین تولید کننده فولاد در ایران و مجتمع فولاد مبارکه نیز به عنوان بزرگترین تولید کننده فولادی کشور میتوانند از طریق تعاملات در بخشهای مختلف، روز به روز زمینه توسعه بیشتر کشور و به ویژه حمایت از جامعه پیرامون را رقم بزنند.
مهندس رخصتی اظهار داشت: ظرفیت تولید چدن در ذوب آهن اصفهان ۳ میلیون و ششصد هزار تن است که امکان جذب آن در داخل کارخانه فراهم نیست و میتوانیم این چدن تولیدی را به فولاد مبارکه واگذار کنیم.
مدیرعامل ذوب آهن اصفهان در خصوص مسوولیتهای اجتماعی این صنایع فولادی نیز گفت: با توجه به اینکه ذوب آهن اصفهان و فولاد مبارکه در حوزه فعالیتهای ورزشی، فرهنگی و اجتماعی فعال هستند، مقرر شد با هماهنگی هر دو شرکت برنامه ریزی هدفمند به نحوی صورت گیرد که این مجموعهها رقیب یکدیگر تلقی نشوند و بتوانند با حمایت از رشتههای متنوع ورزشی، دو مقوله تولید و ورزش را دوشادوش یکدیگر پیش ببرند.
وی در زمینه بهره گیری از توانمندیهای شرکتهای تابعه هر دو مجموعه نیز بیان کرد: شرکتهای بسیاری در زیر مجموعه ذوب آهن اصفهان و فولاد مبارکه در بخشهای گوناگون فعالیت دارند که از پتانسیلهای بسیار خوبی برخودار هستند و تلاش میکنیم به شیوهای عملیاتی تر، از این شرکتها در راستای افزایش تولید و تنوع بخشی بیشتر به آن بهرهمند شویم.
دکتر طیب نیا مدیرعامل مجتمع فولاد مبارکه نیز در این نشست به وضعیت تولید فولاد در ایران و جهان پرداخت و گفت: چالشهای پیش روی تولید فولاد، فراتر از جنگ اوکراین و حتی شیوع ویروس کرونا است، گرچه این دو متغیر نیز در روند تولید فولاد جهان تاثیرگذاری بسیاری داشته اند.
وی اضافه کرد: هماهنگی بیشتر بین مجتمع فولاد مبارکه و ذوب آهن اصفهان یک ضرورت اجتناب ناپذیر است و سبب میشود این دو فولادساز بزرگ کشور برای مقابله با محدودیتهای پیش رو و همچنین بهره گیری بیشتر از فرصتهایی که برای صنعت فولاد کشور وجود دارد، برنامه ریزی جامع تری داشته باشند وحمایت مسوولین را برای ارتقاء تولید که رشد و شکوفایی بیشتر کشور را در بخشهای گوناگون در پی دارد، جلب نموده و افتخارات بیشتری را برای کشور ثبت کنند.
این مقام مسوول تصریح کرد: طرحها و پروژههای بسیاری از ماههای گذشته برای همکاری بین مجتمع فولاد مبارکه و ذوب آهن اصفهان تعریف شده است که برنامه ریزی برای رشد و پیشبرد آنها به طور جدی در دستور کار قرار دارد.
دکتر طیب نیا اظهار داشت: مجتمع فولاد مبارکه از طریق توافق و سرمایه گذاری بلندمدت آماده خریداری چدن تولیدی مازاد در ذوب آهن اصفهان است که این رویکرد نوید بخش چشم اندازی خوبی برای طرفین است.
برخی از مهمترین نتایج این نشست عبارتند از: حمایت از ورزش استان، حمایت از جامعه پیرامون صنایع، برنامه ریزی برای استفاده از ظرفیتهای بلا استفاده در هر دو شرکت مانند جذب چدن تولیدی مازاد ذوب آهن اصفهان در مجتمع فولاد مبارکه، بهره گیری اثربخش از کارگاههای ساخت ذوب آهن و همچنین استفاده از توانمندیهای نیروی انسانی هر دو شرکت در راستای هم افزایی بیشتر در قالب برگزاری جشنوارههای ورزشی و فرهنگی.
شایان ذکر است در این نشست مرتضی یزدخواستی و مهرداد تولاییان از اعضای هیات مدیره ذوب آهن اصفهان، بهزاد کرمی معاون بازاریابی و فروش، مهدی بهرامی معاون پشتیبانی و خدمات اجتماعی و همچنین جمعی از معاونین و مدیران فولاد مبارکه در زمینه مباحث مطرح شده نظرات خود را بیان نمودند و مقرر شد پیرامون اجرایی شدن نتایج این نشست هماهنگی لازم صورت گیرد.
منبع: ذوب آهن اصفهان