تاریخ: ۰۴ مرداد ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۸:۰۱
بازدید: ۲۰۴
کد خبر: ۲۶۸۷۲۸
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

برگزاری چهارمین جلسه همفکری مدیران حقوقی دستگاه‌های اجرایی کشور

برگزاری چهارمین جلسه همفکری مدیران حقوقی دستگاه‌های اجرایی کشور
‌می‌متالز - چهارمین جلسه همفکری مدیران حقوقی دستگاه‌های اجرایی کشور با حضور محمد هادی عبادی، رئیس امور هماهنگی و رفع اختلافات حقوقی دستگاه‌های اجرایی کشور و محمد جواد حاجی حسینی، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت صنعت، معدن و تجارت به میزبانی ایمیدرو برگزار شد.

به گزارش می‌متالز، چهارمین جلسه همفکری مدیران حقوقی دستگاه‌های اجرایی کشور - که در آن جمعی از مدیران حقوقی دستگاه‌های اجرایی کشور حضور داشتند - با هدف بررسی آسیب شناسانه مسائل حقوقی قرارداد‌های منعقده بین دستگاه‌های اجرایی کشور با بخش‌های دولتی، خصوصی و بین المللی تشکیل و در آن، چالش‌های احتمالی پیش روی چنین قرارداد‌هایی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در این جلسه، بر بهره گیری از تجربه ها، نظارت بر قراداد‌ها با هدف جلوگیری از ایجاد هزینه برای کشور، مطابقت با قوانین بالادستی هنگام تنظیم قراردادها، آموزش ضمن خدمت، توجه به امکان سنجی هنگام انعقاد قراردادها، شناسایی ریسک‌های فنی، مالی و حقوقی پیش و پس از انعقاد قرارداد و امکان پیگیری آن از طریق دولت، لزوم نظارت سیستمی بر قرارد‌های مهم و بین المللی تاکید شد.

همچنین در جلسه مذکور، یک فقره قرارداد دارای اهمیت بین المللی توسط مدیر حقوقی و امور قرارداد‌های ایمیدرو ارائه و مورد آسیب شناسی کارشناسانه قرار گرفت.

منبع: ایمیدرو

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم