تاریخ: ۲۰ مرداد ۱۴۰۱ ، ساعت ۲۰:۵۱
بازدید: ۲۳۶
کد خبر: ۲۷۰۲۲۹
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
معاون وزیر اقتصاد:

آمار سرمایه‌گذاری خارجی واقعی می‌شود

آمار سرمایه‌گذاری خارجی واقعی می‌شود
‌می‌متالز - رئیس کل سازمان سرمایه گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران، واقعی شدن سامانه اعلام وضعیت سرمایه گذاری خارجی در کشور را از برنامه‌های مهم دولت برای تقویت سرمایه‌گذاری خارجی و داخلی برشمرد.

به گزارش می‌متالز، علی فکری درباره برنامه‌های دولت برای جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی افزود: یکی از مهم‌ترین اقدامات، واقعی شدن سامانه اعلام وضعیت سرمایه خارجی در کشور است تا فعالان اقتصادی بتوانند برنامه‌های خود را بر اساس آمار‌های واقعی تنظیم کنند.

معاون وزیر اقتصاد یکی از برنامه‌های دولت سیزدهم را توسعه همکاری با کشور‌های همسایه عنوان و تصریح کرد: سازمان سرمایه‌گذاری به عنوان متولی جذب سرمایه از خارج، به شکل‌های مختلف برنامه‌هایی را با کشور‌های همسایه مثل ترکمنستان، افغانستان، پاکستان، عراق، ترکیه، روسیه و سایر کشور‌های آسیای مرکزی آغاز کرده که این اقدامات در حال به ثمر نشستن است.

رئیس کل سازمان سرمایه گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران در سفر به استان گلستان بخشی از ظرفیت‌های این استان را برشمرد و گفت: حوزه حمل و نقل و ترانزیت یکی از ظرفیت‌های بالقوه این استان است و باید مقدمات استفاده از این ظرفیت هم در خارج از کشور و هم زیرساخت‌های آن در داخل کشور فراهم شود، اگرچه تحقق آن نیازمند همراهی مدیران استانی و مردم است.

فکری ظرفیت دیگر بالقوه استان را حوزه کشت و صنعت دانست و گفت: این استان توانایی جذب سرمایه در این حوزه از منابع مختلف را دارد.

معاون وزیر اقتصاد، حوزه سوم را بخش انرژی و همجواری آن با کشور ترکمنستان عنوان کرد و افزود: با باز شدن مسیر همکاری دو جانبه با ترکمنستان و تنوع بخشی به این همکاری‌ها، امیدواریم استان گلستان اولین بهره بردار از این مسیر باشد.

منبع: اگزیم نیوز

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم