به گزارش میمتالز، حسین مدرس خیابانی در نشست شورای معادن سیستان و بلوچستان افزود: ۲۸۰ پروانه اشتغال، ۳۹ پروانه اکتشاف با ۲۰۵ نفر، پنج گواهی کشف به میزان۲.۷ میلیون تن و ۱۳ پروانه بهرهبرداری با اشتغال ۴۱۸ نفر در سال جاری تا کنون صادر شده است.
استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: میزان تولید مواد معدنی استان در پنج ماهه ابتدای سالجاری نسبت به مدت مشابه پارسال ۲ برابر رشد داشته است.
وی گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۱ تا کنون پنج معدن کوچک مقیاس احیا و به چرخه تولید بازگشته است.
استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: حضور شرکتهای بزرگ معدنی در استان اهمیت فراوانی دارد که نشان از ظرفیت فراوان این منطقه و جذابیت برای سرمایهگذاران است.
وی تاکید کرد: به تناسب واگذاری اختیارات از بخش دولتی به بخش خصوصی قطعا مدیران این بخش هم باید پاسخگو باشند.
مدرس خیابانی تصریح کرد: یکی از ملاکهای کارآمدی در حوزه معدن تولید از محل ذخیره معدنی بوده که باید افزایش پیدا کند.
وی خاطرنشان کرد: زمان کشف تا بهرهبرداری از معدن باید کوتاه شود در این راستا ظرفیت اسمی معادن قابل و میزان بهرهبرداری اهمیت دارد.
وی عنوان کرد: خوشبختانه نگاه دولت به سمت تمرکز گرایی رفته که البته راه توسعه کشور تنفیذ اختیار به استانها است.
مدرس خیابانی افزود: هیچ دولتی به اندازه دولت سیزدهم به استانداران اهمیت نداده بدین معنی که موضوعات استان باید در داخل این منطقه حل شود.
وی ادامه داد: ۴۱۷ معدن با ذخیره ۳.۴ میلیارد تن در سیستان و بلوچستان داریم که از این میزان ۴۰۰ معدن کوچک مقیاس و ۱۷ معدن بزرگ مقیاس است.
استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در راستای اجرای پروژههای عمرانی و نیاز استان با کیفیتترین معادن به مصالح شهرداریها اختصاص پیدا کند.
وی تاکید کرد: اگر نگران قاچاق سوخت در استان هستیم باید به سرعت گاز را به تمام سیستان و بلوچستان برسد.
منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)