تاریخ: ۱۹ شهريور ۱۴۰۱ ، ساعت ۲۱:۲۸
بازدید: ۱۸۰
کد خبر: ۲۷۴۱۳۷
سرویس خبر : آهن و فولاد

تخلفات فولاد مربوط به دولت قبل است/ قوه قضائیه سریع‌تر رسیدگی کند

تخلفات فولاد مربوط به دولت قبل است/ قوه قضائیه سریع‌تر رسیدگی کند
‌می‌متالز - عضو کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی گفت: تخلفاتی که در تحقیق و تفحص از فولاد مبارکه اصفهان مشخص شد، مربوط به دولت قبل است و قوه قضائیه باید سریعاً به این پرونده رسیدگی کند.

به گزارش می‌متالز، حجت‌الاسلام حسن نوروزی با اشاره به گزارش مجلس مبنی بر تحقیق و تفحص از فولاد مبارکه اصفهان، گفت: مجلس کار خودش را انجام داد و نتیجه تحقیق و تفحص هم مشخص شد.

وی بیان کرد: الان پرونده دست قوه قضائیه است که باید به طور جدی به این موضوع ورود کند. لازم است یک قاضی چیره دست و وارد برای پیگیری این پرونده در نظر گفته شود تا نسبت به تحصیل مال باطل و مشکلات مالی که در این پرونده مطرح شد، اقدام کند.

عضو کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بخشی از فولاد مبارکه اصفهان متعلق به دولت است و قوه قضائیه باید در بررسی این پرونده که مجلس زحمات زیادی برای آن کشید، تسریع کند.

نماینده مردم بهارستان و رباط کریم در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: این تخلفات که در پرونده آمده است، مربوط به دولت قبل است. در هر صورت باید قوه قضائیه به سرعت به این پرونده رسیدگی و با متخلفان برخورد قاطع کند.

منبع: خبرگزاری مهر

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم