به گزارش می متالز، جعفر سرقینى با اشاره به اینکه صنعت فولاد در میان ٥ صنعت موفق جنهورى اسلامى قرار دارد، اظهار کرد: امروز ظرفیت تولید فولاد به ٣٥ میلیون تن رسیده است و در زنجیره فولاد نیز این رقم به ٢۰٧/٥ میلیون رسیده است.
وى ادامه داد: همچنین در زنجیره فولاد ١١۰ میلیون تن طرح در دست افتتاح وجود دارد.
سرقینى با اشاره به رشد ایران در تولید، تصریح کرد: متوسط رشد دنیا در ٢۰١٧ به میزان ٤ درصد بود در حالى که رشد در ایران حدود ١٩ درصد بوده است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: در کنار تحریم ها با چالش هاى دیگرى به ویژه در بحث یافتن بازارهاى جهانى داریم. بدون شک صادرات ٢۰ میلیون تن فولاد کار آسانى نخواهد بود و باید کار ویژه اى در این باره انجام شود.
وى همچنین به موضوع کاهش هزینه ها تاکید داشت و گفت: باید هزینه هاى تولید کاهش پیدا کند. همچنین مصرف آب نیز در این صنعت باید بهینه شود.
سرقینى اضافه کرد: زنجیره فولاد به نحوى مستقر شده است که هر کدام از حلقه هاى آن مى تواند در صورت مشکل براى حلقه دیگر صادرات داشته باشد.
وى افزود: در کنار بحث فولاد باید به موضوع معدن و تولید سنگ آهن نیز توجه ویژه داشت زیرا در افق ١٤۰٤ با کنبود سنگ آهن مواجه هستیم و باید این کمبود تامین شود.
به گفته سرقینى، سازندگان تجهیزات در افق ١٤۰٤ نقش بسیارى مهمى خواهند داشت.
وى در پایان تاکید کرد: پایش طرح هاى فولادى دوباره از سر گرفته خواهد شد. همچنین اتاق فکرى ایجاد شده تا فولادى ها و دیگر صنایع معدنى ایده هاى خود را در آن مطرح کنند.
سرقینى همچنین بیان کرد: امروز ستاد تنظیم بازار در بحث فولاد جراب داده و بزودى کنترل ها از بازار برداشته مى شود.