تاریخ: ۲۵ مهر ۱۴۰۱ ، ساعت ۲۱:۵۱
بازدید: ۲۰۵
کد خبر: ۲۷۷۱۳۳
سرویس خبر : انرژی

نفت حرکت کرد

نفت حرکت کرد
‌می‌متالز - قیمت نفت روز دوشنبه پس از اعلام تدابیر محرک مالی برای کمک به احیای اقتصاد کرونازده در چین که امید‌ها به دورنمای بهتر تقاضا برای سوخت را برانگیخت، افزایش یافت.

به گزارش می‌متالز، بهای معاملات نفت برنت با ۶۶ سنت معادل ۰.۷ درصد افزایش، به ۹۲ دلار و ۲۹ سنت در هر بشکه رسید و بخشی از افت ۶.۴ درصدی هفته گذشته را جبران کرد. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا، ۵۶ سنت معادل ۰.۶ درصد افزایش یافت. شاخص نفت آمریکا هفته گذشته ۷.۶ درصد کاهش داشت.

بانک مرکزی چین روز دوشنبه سیاست پولی تسهیلی خود را حفظ کرد و نرخ‌های بهره را برای دومین ماه متوالی بدون تغییر نگه داشت.

یک مقام ارشد اداره ملی انرژی چین اعلام کرد این کشور به دنبال افزایش ظرفیت تامین انرژی داخلی و تشدید کنترل‌های ریسک در کالا‌های مهمی شامل زغال سنگ، نفت و گاز و برق است.

یک مقام دولتی دیگر در یک کنفرانس خبری در پکن اعلام کرد چین ظرفیت ذخایر کالا‌های مهم را افزایش خواهد داد.

تینا تِنگ، تحلیلگر شرکت سی ام سی مارکتس گفت: نفت از ترکیبی از عوامل مختلف از جمله اظهارات شی جین پینگ، رئیس جمهور چین در کنگره حزب کمونیست که سیاست‌های تسهیلی برای اقتصاد را تضمین کرد و سیگنال مثبتی برای دورنمای تقاضا برای سوخت بود، حمایت شد.

انتظار می‌رود چین هفته جاری آمار تجاری و اقتصادی را منتشر کند. اگرچه رشد تولید ناخالص داخلی در سه ماهه سوم ممکن است در مقایسه با سه ماهه دوم بهبود پیدا کرده باشد، اما سیاست کووید ۱۹ سخت گیرانه رئیس جمهور چین، به معنای آن است که دومین اقتصاد بزرگ جهان احتمالا با بدترین عملکرد سالانه در نیم قرن اخیر روبرو خواهد شد.

انتظار می‌رود قیمت‌های نفت نوسانی بمانند، زیرا کاهش تولید اوپک پلاس عرضه را همزمان با آغاز اجرای تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه نفت روسیه، محدودتر خواهد کرد. همچنین رشد ارزش دلار و افزایش نرخ‌های بهره آمریکا، رشد قیمت‌های نفت را محدود نگه خواهد داشت.

جیمز بولارد، رئیس بانک فدرال رزرو سنت لوئیس روز جمعه گفت: متوقف کردن تورم، دشوار و مهلک شده است و مستلزم ادامه افزایش بزرگتر سه چهارم تا یک درصدی نرخ‌های بهره است.

کشور‌های عضو اوپک و متحدانشان شامل روسیه پس از این که کاخ سفید جنگ لفظی با عربستان سعودی را تشدید و ریاض را متهم کرد کشور‌های دیگر را مجبور کرده است از کاهش تولید نفت حمایت کنند، روز یکشنبه به حمایت از این تصمیم برخاستند.

اوپک پلاس پنجم اکتبر کاهش تولید به میزان دو میلیون بشکه در روز را تصویب کرد، اما به دلیل ناتوانی برخی از اعضای این گروه برای تولید بالاتر، کاهش واقعی تولید حدود یک میلیون بشکه در روز خواهد بود.

بر اساس گزارش رویترز، با این حال، عربستان سعودی که بزرگترین صادرکننده نفت عضو این گروه است، میزان عرضه نفت به بازار‌های آسیایی را در نوامبر تغییر نخواهد داد.

منبع: کالاخبر

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده