به گزارش میمتالز، سعید باقری، قائم مقام شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات، درخصوص ارزش پرتفوی بورسی شرکت تجلی اظهار کرد: بیشترین نکتهای که در صورتهای مالی ما وجود دارد ارزش پورتفوی غیربورسی ماست. زیرا پورتفوی بورسی ما منابع کوتاه مدتی است که به تدریج صرف پروژههای خود که در شرکتهای غیربورسی نهفته است میشود. کسانی که صورت مالی شرکت را تحلیل میکنند باید به شرکتهای غیربورسیهای ما توجه کنند.
وی افزود: در ابتدای همین جلسه گزارشی از محاسبه NAV شرکت که توسط یکی از شرکتهای تامین سرمایه تهیه شده بود مشاهده کردیم که آنجا نیز در شرکتهای غیربورسی با توجه به درصد پیشرفت پروژه میتوانیم ارزش گذاری کنیم و این ارزش گذاری در برگیرنده NAV هر شرکت خواهد بود.
باقری درخصوص سود عملیاتی شرکت تجلی ادامه داد: سود عملیاتی هر شرکت به ماهیت شرکت برمیگردد. شرکت تجلی پروژه محور است. در شرکتهای پروژه محور، ما درآمد عملیاتی یا غیرعملیاتی خاصی را مدنظر نداریم. آنچه که در شرکت اتفاق میافتد درآمدی است که از نگهداشت مازاد سرمایه در بازار سرمایه کسب میشود. پیش بنینی ما این است که مبلغی حدود ۴۰۰ میلیارد تومان سود داشته باشیم.
قائم مقام شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات در خصوص افزایش سرمایه شرکت تجلی بیان کرد: در سال جاری با توجه به شرایط بازار سرمایه برنامه افزایش سرمایه رخ نمیدهد، اما احتمالا برای سال آینده برنامه افزایش سرمایه از محل آورده نقدی خواهیم داشت.
وی همچنین، درباره پروژهها و طرحهای توسعهای شرکت خاطرنشان کرد: پژوژههای آینده ما همانطور که گفته شد در کنار بحث فلزی و غیرفلزی که داریم، حضور در فلزات آینده است. منظور از فلزات آینده لیتیم، مونازید و منیزید بوده که در آینده استفاده میشود. به عنوان مثال، لیتیم در بحث باتریهای ماشین بسیار پرمصرف خواهد بود؛ بنابراین حضور تجلی، حضور در بازار آینده است. همین عناصری که در حال حاضر جرقههای آن آغاز شد.
باقری درخصوص نماد "تجلی" در بازار سرمایه توضیح داد: باتوجه به اینکه سهامداران تجلی هوشمند هستند و بازار سرمایه را خوب رصد میکنند میتوان این نوید را داد که تجلی سهم پرپتانسیلی است. کسی که بخواهد در شرایط موجود بازار سرمایه، سرمایه گذاری کند به نظر میرسد سهم کم ریسک و پرپتانسیلی است.
قائم مقام شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات درباره وجود چالش در پروژهها گفت: ما پروژه بدون چالش نداریم. اما ابتکار ما پیگیری مداوم چالش ها، رفع آنها و تعامل با سایر سهامداران است. چالشها همواره در پروژهها وجود دارد. اما با پیگیری و برنامه ریزی قابل حل است. همه پروژههای ما پروژههای خوبی است. پروژه صبا امید، پروژه سرمد ابرکوه، پروژه فولاد شرق خراسان و بخصوص پروژههایی که خودمان آغاز کردیم، پروژههای خوبی هستند. ما روی پروژه مونازید خوش بین هستیم و امیدواریم ارزش افزوده خوبی از آن محقق کنیم. این پروژهها میتوانند از سال ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ به ترتیب به بهره برداری و سوددهی برسد. امیداوریم امانتدار خوبی برای سهامداران باشیم.
منبع: بورس نیوز