به گزارش میمتالز، بانک کارگشایی با وجود شعب مختلف توانسته در اقصی نقاط کشور با پرداخت تسهیلات جعاله و وام قرض الحسنه در حداقل زمان در ازای ترهین طلاآلات برای کمک هزینه درمان، کمک هزینه تحصیلی، تهیه جهیزیه، ودیعه مسکن و ... در کنار مشتریان خود باشد.
این بانک به عنوان یکی از واحدهای بانک ملی ایران به صورت پیوسته و مستمر در مسیر گره گشایی از مشکلات آحاد مردم تاکنون تلاش کرده با پرداخت تسهیلات، زمینه ساز کمک به رفع مشکلات مالی، نیازهای فوری و احتیاجات ضروری متقاضیان باشد.
بانک کارگشایی به عنوان یکی از واحدهای بانک ملی ایران در حال حاضر با ۱۳ شعبه و ۴۲ دایره فعال در سراسر کشور مشغول ارائه خدمت از جمله پرداخت وام قرض الحسنه و اعطای تسهیلات جعاله احتیاجات ضروری در کمترین زمان ممکن بدون پرداخت اقساط ماهانه، نگهداری و حفاظت از طلا و جواهرات مشتریان، تخصیص صندوق امانت به مشتریان، افتتاح انواع حسابهای بانکی، خدمات بانکداری الکترونیک و... به مشتریان خود است.
افزون بر این بانک کارگشایی در بسیاری از طرحهای محرومیت زدایی، حل مشکلات ضروری و کمک به اقشار نیازمند با ارائه تسهیلات خرد به آحاد مردم، در عمل به مسوولیتهای اجتماعی و امور عام المنفعه منشا خیر و برکت است.
بانک کارگشایی با توجه به این که خدمت و حضور همیشگی در کنار مردم را مسوولیتی مقدس میداند، امروز با تمام توان با پرداخت تسهیلات نشان داده در کمک و گره گشایی از مشکلات مردم سهیم بوده است.
این بانک طی سال گذشته (۱۴۰۰) نیز بیش از ۱۳۰ هزار فقره تسهیلات بالغ بر ۲۰ هزار و ۸۷۷ میلیارد ریال اعطا کرده که خود گویای فعالیتهای مهم بانک در گره گشایی از حل مشکلات مشتریان است.
آنچه که مسلم است این است که بانک کارگشایی با تدابیر مدیران ارشد و تلاش کارکنان معتمد و متخصص خود توانسته است تا کنون در راستای گره گشایی از مشکلات مردم گامهای موثر و مفیدی را بردارد و مصمم است تا در آینده برای رفع نیازهای فوری و احتیاجات ضروری مشتریان خود در کنار آنها باشد.
لازم به ذکر است، بانک کارگشایی در تاریخ ۱۰ آبان ماه سال ۱۳۰۵ خورشیدی با تصویب مجلس شورای ملی تحت عنوان مؤسسه رهنی دولتی تأسیس شد. بانک کارگشایی پس از تأسیس بانک ملی ایران درسال ۱۳۰۷ و براساس مصوبه مجلس به عنوان یکی از واحدهای تابعه بانک ملی ایران معرفی شد و با تغییر نام به بانک کارگشایی از آن زمان تاکنون مشغول گره گشایی از مشکلات و رفع نیازهای فوری و احتیاجات ضروری افراد محروم و نیازمند و توان بخشی به اقشار ضعیف جامعه است.