به گزارش میمتالز، دومین جلسه هم اندیشی برگزاری نمایشگاه بهاره استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور مدیرکل صمت، نمایندگان اتاق اصناف مرکز استان، بسیج اصناف، جهاد کشاورزی، شهرداری، پلیس اماکن و رئیس پلیس راهور استان برگزار شد.
«کریم روزبهان» سرپرست اداره کل صمت استان کهگیلویه و بویراحمد، در حاشیه برگزاری این جلسه گفت: با توجه به ایام پایانی سال و لزوم خرید شهروندان جهت مایحتاج خود در آستانه سال نو و ماه مبارک رمضان، نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در سطح استان برگزار میشود.
وی با بیان اینکه محور اصلی این نمایشگاه عرضه اقلام کالایی پوشاک، کیف وکفش، آجیل وخشکبار و کالاهای اساسی است که توسط کاسبان امین توزیع میشود، ادامه داد: هدف اصلی از برپایی این نمایشگاه، رعایت حقوق مصرفکننده و عرضه با مبلغ پایینتری نسبت به کف بازار است که غرفهداران باید قبل از ورود به نمایشگاه اجناس خود را در کمیته نرخگذاری توسط کمیته نظارت وکنترل، قیمتگذاری کنند.
سرپرست اداره کل صمت استان کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: معیار اساسی برگزار کنندگان نمایشگاه رعایت قوانین و مقررات نمایشگاهی بوده و مجری حق واگذاری به غیر را نخواهد داشت. ضمن اینکه بیمه نمایشگاه، نیز در دستور کار قرار میگیرد.
وی همچنین بههمراه نماینده، ولی فقیه و امام جمعه مرکز استان، امام جمعه شهرستان کهگیلویه، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، مدیرکل امور سرمایهگذاری و اشتغال استانداری، فرماندار شهرستان کهگیلویه و ... از کارخانه نماسازان مروارید (آجر دهدشت) و پتروشیمی دهدشت (طرح تولید پلی اتیلن دهدشت) بازدید کرد.
روزبهان در خصوص این بازدید اظهار کرد: با حضور مسئولان استانی و شهرستانی، از واحد تولیدی و استراتژیک آجر دهدشت مورد بازدید بهعمل آمد و مشکلات این واحد صنعتی بزرگ احصا، ارزیابی و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
وی افزود: مشکلات این واحد تولیدی در قالب تسهیلات یک هزار میلیارد ریالی مورد نیاز جهت احیا و راهاندازی خط دوم تولیدی آسیب دیده و راک در استان و در تهران، پیگیری و رصد میشود.
سرپرست اداره کل صمت استان کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: میزان اشتغال فعلی در این واحد تولیدی، حدود ۲۰۰ نفر است که در صورت احیا و راهاندازی خط راکد این کارخانه، اشتغال به رقم حدود ۴۰۰ نفر نیز افزایش خواهد یافت.
وی در ادامه تاکید کرد: بازدید دیگری نیز با حضور مجموعه مذکور از طرح تولیدی و مهم پتروشیمی دهدشت انجام و مقرر شد مسئولان ارشد استان و مدیران کل مربوطه، نهادها و دستگاههای اجرایی، مشکلات موجود این پروژه را جهت سرعت بخشیدن به روند پیشرفت فیزیکی این پروژه پیگیری و حل و فصل کنند.
روزبهان با تاکید بر اینکه نحوه تامین آب مورد نیاز، خط انتقال مواد اولیه از پتروشیمی گچساران، نحوه تامین برق مورد نیاز در قالب نیروگاه مستقل، مشارکت در ساخت نیروگاه سیکل ترکیبی، نحوه تامین ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز از مشکلات این مجموعه بود که احصا و مورد ارزیابی قرار گرفت، یادآور شد: خوشبختانه با روند رو به رشدی که در اجرای این پروژه مشاهده شد، انتظار میرود که در یک سال آینده پیشرفت فیزیکی ۱۵ الی ۲۰ درصدی به خود خواهد گرفت.
وی با بیان اینکه در دهه فجر امسال، ۱۷ طرح اقتصادی با سرمایهگذاری تقریبی۱۰۷۶ میلیارد ریال در استان افتتاح، کلنگزنی، احیا و یا به بهرهبرادری رسید، افزود: از مجموع طرحهای فوق، ۱۱ طرح در شهرستان بویراحمد و ۶ طرح دیگر در شهرستانهای گچساران و باشت هستند.
سرپرست اداره کل صمت استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: یکی از طرحهای مهم افتتاح شده، طرح انواع دم نوش و بستهبندی گیاهان دارویی شرکت هربی فارمد در شهرستان سربیشه گچساران است که زمینه اشتغال ۵۰ تا ۱۰۰ نفری را فراهم میکند.
وی خاطرنشان کرد: طی یک سال اخیر ۲۲ واحد صنعتی راکد و غیر فعال در استان با حجم سرمایهگذاری ۵۹۰۰ میلیارد ریال راهاندازی و زمینه اشتغال ۲۸۵نفر را فراهم کرده است.
روزبهان همچنین گفت: در سطح استان ۲۰ واحد صنعتی بزرگ با حجم سرمایهگذاری ۸۰۰۰ میلیارد ریال وجود دارد که درصورت بهرهبرداری آنها، از جمله پتروشیمی گچساران و کارخانه قند یاسوج اشتغال ۱۷۰۰ نفر نیز فراهم میشود.
منبع: شاتانیوز