تاریخ: ۱۸ فروردين ۱۴۰۲ ، ساعت ۱۹:۳۴
بازدید: ۲۹۴
کد خبر: ۲۹۷۷۷۵
سرویس خبر : آهن و فولاد
دیدار جمعی از تولیدکنندگان و کارآفرینان با رئیس جمهور؛

ارائه گزارش عملکرد فولاد مبارکه به رئیس‌جمهور

ارائه گزارش عملکرد فولاد مبارکه به رئیس‌جمهور
‌می‌متالز - مدیرعامل فولاد مبارکه در نشست رئیس‌جمهور با جمعی از تولیدکنندگان و کارآفرینان برتر کشور، گزارشی از عملکرد، فعالیت‌ها و دستاورد‌های این شرکت ارائه داد.

به گزارش می‌متالز، محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در نشست رئیس‌جمهور با جمعی از تولیدکنندگان و کارآفرینان برتر کشور، گزارشی از عملکرد، فعالیت‌ها و دستاورد‌های این شرکت ارائه داد.

نشست رئیس‌جمهور با جمعی از تولیدکنندگان و کارآفرینان برتر کشور که همراه با ضیافت افطار برگزار شد و وزرای امور اقتصادی و دارایی و صنعت، معدن و تجارت، رئیس کل بانک مرکزی و معاون اجرایی و رئیس دفتر رئیس‌جمهور نیز حضور داشتند، ۱۸ نفر از مدعوین به نمایندگی از تولیدکنندگان و کارآفرینان کشور در بخش‌های مختلف صنعتی، دانش‌بنیان و کشاورزی به بیان مشکلات، نقطه‌نظرات و پیشنهادات خود در راستای تحقق شعار سال پرداختند و رئیس‌جمهور قریب به ۴ ساعت شنونده سخنان و دیدگاه‌های آنان بود.

منبع: پایگاه خبری - تحلیلی ایراسین

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم