تاریخ: ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ ، ساعت ۱۴:۵۶
بازدید: ۳۱۱
کد خبر: ۲۹۷۷۹۱
سرویس خبر : انرژی

تغییر ساعات کار ادارات برای صرفه‌جویی در مصرف برق

تغییر ساعات کار ادارات برای صرفه‌جویی در مصرف برق
‌می‌متالز - وزیر نیرو گفت: براساس مصوبه هیات‌دولت ساعت کار ادارات از ۱۵خرداد تا ۱۵شهریور سال‌جاری، ۶ بامداد تا ۱۳ خواهد بود.

به گزارش می‌متالز، علی اکبر محرابیان در همایش سراسری مدیران ارشد وزارت نیرو از تعیین‌تکلیف ساعت کار ادارات در زمان اوج مصرف برق در تابستان امسال خبر داد و افزود: براساس مصوبه هیات دولت ساعت کار ادارات از ۱۵خرداد تا ۱۵شهریور سال‌جاری، ۶ بامداد تا ۱۳ خواهد بود. وی با اشاره به نام‌گذاری سال‌جاری توسط مقام معظم رهبری با عنوان «مهار تورم و رشد تولید» گفت: بی تردید مهم‌ترین وظیفه ما در این مسیر همراهی با دولت و ارکان مختلف نظام در تحقق این شعار است.

منبع: دنیای اقتصاد

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم