تاریخ: ۲۸ فروردين ۱۴۰۲ ، ساعت ۲۲:۵۹
بازدید: ۱۳۸
کد خبر: ۲۹۹۱۹۱
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
بحران بانکی آمریکا به نفع بازار کریپتو تمام می‌شود؟

جذابیت رمزارز‌ها پس از ورشکستگی

جذابیت رمزارز‌ها پس از ورشکستگی
‌می‌متالز - وضعیت بازار کریپتو حاکی از آن است که در پی چالش‌های موجود در حوزه بانکداری آمریکا، دو دارایی ارزشمند این بازار، بیت‌کوین و اتریوم به جایگاه ویژه‌ای در میان سرمایه‌گذاران دست یافته‌اند. با بحران‌های بانکداری و عدم اطمینان مالی معامله‌گران، آن‌ها تصمیم گرفتند که دارایی‌هایی خود را در بازار‌هایی با ریسک کمتر سرمایه‌گذاری کنند.

به گزارش می‌متالز، در پی این امر برخی از اقتصاددانان ارشد بازار‌ها اعلام کردند که لیدر بازار رمزارز‌ها صعود ۱۰ هزار دلاری خود را مدیون نگاه سرمایه‌گذاران به این بازار است. البته در این میان از اثر آن بر اتریوم نیز نباید غافل شد. همچنین آن‌ها با استناد به روند معاملاتی این بازار در سال ۲۰۲۰ اعلام کردند که رکورد قیمت بیت‌کوین در سال مذکور درست زمانی اتفاق افتاد که بیت‌کوین از قیمت ۲۰ هزار دلار عبور کرد و هجوم خریداران را به دنبال داشت. این رویداد سبب شد این دارایی به کانال ۶۰ هزار دلاری نیز دست یابد. پیش‌بینی‌ها حاکی از آن است که با تداوم روند معاملاتی این بازار، بیت‌کوین و اتریوم به ترتیب قیمت ۴۰ هزار دلار و ۲۵۰۰ دلار را به ثبت خواهند رساند. اما سوال این است که این امر امکان‌پذیر خواهد بود؟ در پاسخ به این سوال باید به دو سناریو از سوی تحلیل‌گران اشاره کرد. برخی از آن‌ها معتقدند که در آغاز هفته معاملاتی جدید، شاخص دلار در پی افزایش احتمالی نرخ بهره از سوی مقامات در مسیر صعودی قرار گیرد. این واقعه در هفته آتی روند نزولی بازار رمزارز‌ها و طلا را به دنبال خواهد داشت. گرچه بازار‌های فوق با اندکی کاهش مواجه خواهند شد، اما این روند ادامه‌دار نخواهد بود. این موضوع را می‌توان در یکی از گزارش‌های «دنیای اقتصاد» در روز‌های اخیر که مربوط به سخنرانی «کریستوفر والر» یکی از اعضای کمیته فدرال رزرو بود، اشاره کرد.

در این گزارش آمده بود: «والر با استناد به گزارش شغلی آمریکا در ماه مارس گفت باتوجه به ظرفیت بازار کار و همچنین سطوح قوی تورم، سیاست پولی باید تشدید شود. او در سخنرانی خود تاکید کرد که سخنان او نظرات تمام اعضای کمیته فدرال رزرو است و آن‌ها از افزایش مجدد نرخ بهره در ماه‌های آتی حمایت می‌کنند.» این امر این سیگنال منفی را به سرمایه‌گذاران می‌دهد که دلار جهانی برای مدت کوتاهی بر قوت خود باقی بماند و پس از آن بازار‌های جهانی به جایگاه سابق خود بازگردند. در مقابل نیز عده‌ای دیگر بر این باورند که دهمین افزایش نرخ بهره بیش از ۲۵/ ۰ واحد درصد نخواهد بود و این میزان نمی‌تواند تاثیر چشمگیری بر روند شاخص دلار داشته باشد؛ بنابراین به نظر می‌رسد در آغاز هفته معاملاتی جدید بیت‌کوین و طلا برای مدت کوتاهی با کاهش اندکی رو‌به‌رو شود. برای درک دقیق‌تر این موضوع باید تا نشست بعدی فدرال رزرو در ماه مه منتظر ماند. اما در این بحبوحه ذکر این نکته نیز ضروری است که با تداوم روند صعودی بیت‌کوین، ضرر‌های سال گذشته آن در مدت کوتاهی جبران نخواهد شد و با فرض تداوم روند صعودی، به زمان بیشتری برای جبران خسارت یک‌سال اخیر نیازمند است.

منبع: دنیای اقتصاد

عناوین برگزیده