تاریخ: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ ، ساعت ۰۱:۰۶
بازدید: ۲۱۴
کد خبر: ۳۰۰۰۱۸
سرویس خبر : خودرو و قطعه سازی
معاون بازاریابی و فروش شرکت مطرح کرد:

تحویل محصولات سایپا به مشتریان ۵۵ درصد افزایش یافت/ تمدید واریز وجه

تحویل محصولات سایپا به مشتریان ۵۵ درصد افزایش یافت/ تمدید واریز وجه
‌می‌متالز - معاون بازاریابی و فروش سایپا با اشاره به افزایش ۵۵ درصدی تحویل خودرو تا پایان هفته نسبت به مدت مشابه قبل گفت: شرایط تمدید واریز وجه برای متقاضیان خرید فراهم شد.

به گزارش می‌متالز، حسین کاظمی طرقی با بیان اینکه تولید خودرو در فروردین ماه در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۴۱ درصد رشد داشت، گفت: تا پایان هفته جاری ۲۵ هزار دستگاه خودرو به مشتریان تحویل خواهد شد که نشان دهنده افزایش ۵۵ درصدی تحویل خودرو نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.

وی افزود: ناوگان حمل و نقل نمی‌تواند به سرعت خودرو‌ها را از کارخانه به نمایندگی‌ها منتقل کند؛ بنابراین مشتریان می‌توانند جهت تسریع در تحویل در صورت تمایل نسبت به ثبت سیستمی درخواست تحویل حضوری بصورت اینترنتی و یا با مراجعه به شبکه نمایندگی‌ها اقدام کنند که هزینه حمل بابت تحویل حضوری بعلاوه بیمه بدنه دو هفته‌ای (بصورت رایگان) به مشتریان تعلق خواهد گرفت.

کاظمی طرقی ادامه داد: شرایط تمدید واریز وجه برای متقاضیان خرید در سامانه یکپارچه عرضه خودرو که حائز شرایط ثبت نام بودند، اما نتوانستند واریز وجه انجام دهند، فراهم شده است.

منبع: بورس پرس

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم